Precis tvärtemot!

Det känns så roligt att vi äntligen är igång och börjat marknadsföra  projektet PT Kvinna – som egentligen har varit i rullning en längre tid för min del. Men nu är vi på gång och det känns riktigt bra. Kika gärna in på hemsidan och kolla vad som händer. Det är mycket som är på gång där framöver. Jag kommer även börja blogga en del där. Håller just nu på att jobba med första numret av tidningen som kommer ut i januari och jag skall snart iväg för att jobba med en del av mitt projekt i tidningen.

Träning

Fick in ett löppass i måndags – 19 km fick jag in på löpkontot. Yiiihaaa!!! Det gick inte fort men jag får helt enkelt köra på i den fart som magen klarar av just nu.

Efter dryga 3 km började även mitt lilla huvud säga – SLUTA SPRING!! Lagomt tajmat till detta kom min polare Fredrik S och sprang förbi mig ute vid Pampas vilket resulterade i att jag fick träningssällskap under passet. Jäkligt behövligt för min del. Det här har ju naturligtvis satt sig mentalt för mig också. INTE BRA!!! Näää det är inte bra någonstans faktiskt.

Sprang dock på fastande mage under passet, vilket kan ha gjort att det inte kraschade rejält. Men att springa lugnt och på fastande mage är ju precis tvärtemot vad jag vill göra på tävling. Och för att kunna bli bra på det man ska tävla så måste man givetvis träna det också! Under tävling stoppar man ju i sig en massa ”gosaker” och det ska helst gå superfort också!! Just nu är det precis tvärtemot!!! Sjukt jobbigt och jag hoppas det släpper snart!!

Igår dundrade jag in med två simpass. Ett morgonpass och ett kvällspass. Har egentligen löpträning på tisdagskvällar men nu när det inte går så bra så fick det helt enkelt bli två simpass.

I eftermiddag är det dags för undersökning av magen. Ska bli väldigt intressant att se om dom hittar något av intresse. Jag har en liten teori om vad det kan vara för fel. Vi får helt enkelt se i eftermiddag!

Hepp hepp

20131002-103050.jpg

20131002-103105.jpg

20131002-103125.jpg

20131002-103140.jpg

20131002-103150.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s