Game on!

Igår blev det ett besök hos farbror doktor ( eller tant var det ju faktiskt ) med lilla magen. Gick därifrån och vet inte om jag blev så mycket klokare. Blev slussad vidare ialla fall så nu får vi se vad som händer. Vad som kunde konstateras var ialla fall att tarmarna inte fungerar som dom ska och att hon tyckte att min mage var väldigt uppsvullen – NÄÄÄHÄÄ!!!! Den är ju konstant som en svullen ballong.

Hade inplanerad löpträning ikväll och på något sätt gillar jag att löpträna när mörkret har fallit. Drog på mig löparpjuckerna,  – tog ett par gamla Asics idag om jag inte sprungit med på ett tag. Jag vet inte vad det är men jag gillar inte riktigt att springa i dom. Känner mig så jäkla tung och klumpig i dom. Men lite variation i vardagen skadar inte.

Drog iväg mot söder och efter ca 2 km började magen att kännas av. Låg på 4:45 min/km men bestämde mig för att fortsätta springa trots smärtan. Väl hemma stannade klockan på 11 km och en snittfart på 4:46 min/km samt en grymt uppsvullen mage. JIPPI och OJIPPI!!!!!! Det känns som att det var ett tag sedan jag kunde gå på i den här farten men jäklars vad härligt det var. Löparglad kan man kort och gott kalla det och lite smärta och en svullen mage får jag ta helt enkelt ta just nu. Jag vill ju springa fort, fortare, fortast!!

Jag tror att allt det här har satt sig som ett spöke i mitt lilla huvud också. Men just nu känns det så gött att det äntligen blev lite fart i benen!! Game on!!! Började tänka tillbaka till i våras när jag hade en grymt bra löparperiod och dundrade in på sjukt snabba kilometertider (för att vara mig ) på träningarna på runt 3:10-3:15/km när vi körde 1000-ingar. Jag vill tillbaka dit!! NU!! Just nu känns det långt borta men det är väl bara att kämpa på!

Firade ialla fall kvällens bättre löppass med att jag kockade ihop hemmagjorda hamburgare. Mumsfillibabba!

Nu är det cykelmek med Cervélon som gäller. Är det något som jag är väldigt ohändig med så är det att cykelmeka. Men just nu har jag inget val. Måste göra en liten kvickfix med den och bland annat byta en slang som small häromsistens. Jäklar vilken smäll! Ska försöka ta mig till Cykelcity och lämna in den på service till veckan. Sen är det väl bara att trampa trainer för hela slanten.

I övrigt så är det ju ett riktigt gött höstväder. Soligt och inte alltför kyligt. Men vintern börjar närma sig och med den kommer skidåkningen. Tror bestämt att det blir en skidtävling i januari för att kolla skidformen inför Vasan nästa år. Det innebär alltså att jag kommer öka upp skiddosen med bra många procent mot förra året då jag endast åkte ynka 2 km ( dagen innan tävlingen ) + 90 km Vasalopp. Herregud!!! Hur bra ska det inte gå på Vasan nästa år då?

Jag ska ialla fall skida i mål på något kring 5:15 Punkt slut!!

//LöpargladaBea 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s