Jag, Olle och Adam dukar upp för SPIF-spinning!

Äntligen!!!

Imorgon kör vi – SPIF –  igång med våra efterlängtade 3-timmarspass på spinningcykeln. Tre svettiga timmar med bästa sällskapet. Platsen kommer som vanligt att vara på Friskis Lindhagen och det är på något sätt den bästa starten en söndagsmorgon.

Jag, Olle Norberg och Adam Andreasson kommer turas om att hålla i passen på söndagarna. Först ut imorgon är Adam. Nästa vecka kör jag och veckan efter mig kommer Olle hålla i passet…..sen är det bara att hålla koll på hemsidan vem som kommer leda passet. Ska styra upp ett bra upplägg och ny skön musik i veckan inför nästa söndag.

Söndagarna är ju grymmaste träningsdagen från och med imorgon. Tre timmar på spinningcykeln på förmiddagen, sen hinner man hem, käka och ta en powernap i soffan innan det är dags för 90 minuter simträning kl 18. Älskar söndagar! 

Söndagar när dom är som bäst helt enkelt!!

Imorgon blir det dock ingen powernap och vila i soffan mellan passen eftersom jag ska iväg på ett möte med SPIF. Jag är ju kassör i klubben och det är lite smått och gott som måste fixas.

Kan ana att det kommer vara en tröttmössa som släpar fötterna efter sig när hon kommer hem imorgonkväll vid 20-snåret!

Fick in ett bra löppass idag. Benen kändes jäkligt pigga. Löparglädjen är tillbaka!! Gött mos!!!! Har även varit ut till CykelCity på Söder för att lämna in Cervélon på service. En välbehövlig sådan. Som sagt – det här med cykelmek är inte min starka sida.

Regnet öser ner just nu och det är finns väl inget bättre än att krypa ner i soffan då!! Dags att slappa till det ordenligt och eftersom det är lördag får man väl äta lördagsgodis?! JAAAA det får man helt klart göra!!!! Och så klar ladda inför morgondagens sköna och tuffa träningsöndag med SPIF!!

Ha´re gött!!!

20130405-161659 20130405-161945 bild 5 IMG_3384 IMG_7194 bild 1 bild 2 bild 3

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s