Långpass, hjärnsläpp och P3:an – Raketen!!

Vilken fin söndag det blev. Sovmorgon och sedan 3 timmar på spinningcykeln med SPIF-gänget. Adam höll i trådarna och vi var i stort sett en fullsatt spinningsal. Kul 🙂 Halva nöjet är ju att snacka skit med alla klubbkamrater innan och efter passet.

På söndag är det jag som kommer hålla i träningen. Enda giltiga skälet till att inte komma är om man ska springa Hässelbyloppet!! 😉 Annars räknar jag med att se ett gäng träningssugna SPIF:are. Hepp hepp!!

Efter 3h på spinningcykeln är man lite smått mosig i lilla knoppen. Men det blev snabba ryck vidare mot ett ekonomimöte med …….ta daaaaa – SPIF Triathlon!! Okej det känns som att hela mitt liv kretsar kring den här klubben just nu. Men det är ju sköj!! Linda hade bunkrat upp med något som jag verkligen gillar och som väldigt lätt slinker ner i den här magen – chokladbollar.

Och är dom små fick man äta minst 12 hörde jag 😉 Det blev ialla fall ett riktigt bra möte. Avslutade dagen med 90 minuter simning på Eriksdalbadet……med SPIF!! Nähäääää!!

I måndags fick jag in 25 km löpning. Galet skönt med ett långpass men det krävdes pannben. Oj oj oj!!! Hade med mig min polare Fredrik Söderström som sällskap. Han fick agera min mentala coach och jag lovar att han fick jobba hårt. Shit pommes!!!! Stackarn!!

Och igårkväll när jag körde klasser på Sturebadet Haga tog jag och engagerade hela personalen samt alla som skulle vara med på mina klasser. Fick minst sagt ett smärre hjärnsläpp innan klasserna. Min telefon där jag har all musik var helt plötsligt spårlöst borta! Jag var bombsäker på att jag hade tagit med mig den in i salen. Men den var borta. Alla började leta. Personalen i repan och några som skulle vara med på klassen började ringa till den. Inget svar.

Den var helt borta. Vi letade överallt. Ingen telefon. Jag får väl helt enkelt sjunga då sa jag till deltagarna. Stackars dom tänkte jag för mig själv. Tänk att höra mig sjunga i en timme. Önskar ingen den lidelsen. Gick igenom alla mina grejer en sista gång – och där – där var den!! AJFÅNEN!!!

Inlindad i en svetthandduk som låg gömd i min väska. I med sladdarna och vips så var vi igång. Dom hade en himla tur som slapp höra mig sjunga den här gången. Men när man minst anar det tar jag ton och då flyr alla salen.

Imorse blev det ett bra simpass med Tobbe. Det är ju så jäkla fint att köra simning på morgonkvisten. Just löve it!! Idag har jag varit och hämtat hem Raketen! Nyservad och fin!! Åhhhh jag blir ju kär i min cykel!! Vilken pudding!! Och det blev minst sagt en varm tur med cykeln. 18 grader visade termometern här i huvudstaden idag! Galet varmt! Men jag klagar inte!!

Kvällens träning byttes mot jobb. Fick helt plötsligt lite grejer att fixa med och sen ska jag jobba lite med PT Kvinna också. Jag kommer bland annat att ha en helt egen krönika i varje nummer.  Missa inte att kika in på hemsidan och den 7 januari kan du köpa första numret i handeln. INTE MISSA!!!!

Nej nu blir det kaffe och jobb!!

Hörs!!!

Och tack Jessica för den bilden – alltid lika intressant att se hur man ser ut bakifrån på en spinningcykel med rumpan i vädret !

20131008-191616.jpg

20131008-191635.jpg

20131008-191643.jpg

20131008-191827.jpg

20131008-191836.jpg

20131008-191847.jpg

20131008-191936.jpg

20131008-191944.jpg

20131008-192010.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s