Sub 9 med SubXX

Det är dags att blicka framåt mot 2014! Nytt år, nya mål, nya tävlingar och nya utmaningar och som alltid måste man anmäla sig i god tid till alla tävlingar nu.

Det är nu klart att jag ska cykla runt den där sjön kallad Vättern nästa år. Jag måste säga att det ska bli jäkligt kul. Tillsammans med 24 starka cykelbrudar i SubXX Team Naturelle ska vi cykla Vätternrundan på Sub 9.

1. Det ska bli riktigt kul att kötta på cykeln i 30 mil!

2. Det ska bli riktigt kul att köra ihop med ett gäng där det bara är tjejer!

3. Jag måste kolla över min cykel och det finns ju funderingar på att byta upp sig! (läs jag ska byta cykel). Jag har blivit lite småkär i en riktigt fin cykel. Hur man nu kan bli kär i en cykel är en annan fråga men det uppstår verkligen känslor ibland. Det går inte att komma ifrån.

Nu kanske jag till och med kan få till riktigt bra cykelpass utomhus till våren! Har ett starkt gäng cykeltjejer som jag tänkte försöka hänga på. Annars blir det ju mest cykelpass med grabbarna för min del. Men lite variation skadar inte.

Min Tävlingskalender för 2014 börjar så smått falla på plats! jag kommer rivstarta med längdskidtävlingar. Jag kommer gå all in för en tid på 5:15 på Vasaloppet ÖS. När jag sedan har dundrat in på en grymt fin tid där i Mora kommer jag lägga skidorna på hyllan för säsongen! Tack och adjö!! Det finns ju ingen anledning till att slita mer på materialet efter Vasan. Då behöver dom sin årliga vila inför kommande år.

Sedan blir det fullt fokus mot nästa stora mål som är Ironman Mallorca 70.3 den 10 maj. Det innebär alltså att jag har några fina månader på mig för att förbereda mig……som garanterat kommer gå ruskigt fort. Kanske hinner få in någon löptävling och duathlontävling. Hade ju suttit fint för att kolla av formen.

Eftersom dom svenska triathlontävlingarna inte riktigt har kommit ut i etern än så det är lite svårt att veta när dom ligger tidsmässigt i kalendern. Men jag vet ialla fall vilka tävlingar jag vill köra och jag hoppas dom kommer ligga på ungefär samma datum som det här året – då blir det ju en grym sommar.

Tänkte ialla fall köra SM på medeldistans i Jönköping i slutet på juli. Har en liten plan inför senhösten om en triathlontävling utanför Sveriges gränser också med en kombinerad solsemester. Men det är fortfarande bara en plan. När triathlonsäsongen lägger sig kommer ju alla löptävlingar igång. Har ju några tävlingar jag skulle vilja persa i. Och eftersom den här hösten blev helt tävlingslös ( riktigt tråkigt ) så får jag ta igen det nästa år. Okej hela det här året har varit riktigt skit tävlingsmässigt. Nej nu är det dags att se framåt mot 2014. Nya tag!!

Det ska ialla fall bli grymt kul att köra Vättern med SubXX och Sub 9-gänget!! Jäklar vad det ska nötas cykelmil.

Hepp hepp!!!

391558_10150999404656606_1506052845_n

1 tanke på “Sub 9 med SubXX

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s