3h spinningdimma – och svooosch på cykeln!

Alltså!!! Tusan så snabba svenskarna var på Kona inatt. Vilka tider, vilka prestationer. Otroligt imponerande! Och jag blev ruskigt tävlingssugen här hemma i soffan.

Det blev en och annan liten powernap mellan varven då jag inte direkt är van vid att vara vaken så länge på kvällarna. Men lite vila måste man hinna med mellan varven.

Imorse var jag något trött när klockan ringde. Men upp och hoppa! Dags att köra 3h spinning med SPIF. Idag var det min tur att hålla i passet. Räknade med att det skulle vara ett stort bortfall då Hässelbyloppet gick av stapeln samtidigt. Men vi var ett starkt gäng som köttade på.

Tyckte på något sätt att det var rätt varmt inne i salen idag. Varmare än vanligt. Efter en stund vänder jag på huvudet och ser att spegeln bakom mig är alldeles igenimmad. Det var lite som en dimma i hela salen. Okej! Nu blev det helt plötsligt lite Titanickänsla över passet. Något är galet. Vi ropade in receptionskillarna som kunde konstatera att fläktarna var trasiga. Yiihaaaaa!! 3h spinning utan fläktar. Jag kan lova att det var varmt som tusan.  Efter en stund kom de snälla receptionskillarna tillbaka med fläktar åt oss. Man tackar!!!! Helt plötsligt blev det lite svalare i salen.

3-timmar senare och väl hemma tog jag mig en riktigt välförtjänt powernap i soffan. Okej!! Solen har varit framme hela dagen och det har varit ett gött höstväder. Men är man trött efter ett hårt träningspass så är vilan välförtjänt!!

Annars har det blivit både träning och vila under helgen. Hann med ett styrkepass i fredags. Körde chinsträning ( extremt dåligt på det ). Men det är på något sätt riktigt kul att träna på. Sen blev det ett löppass på eftermiddagen och ett simpass på kvällen.

Igår körde jag vilodag! Hela dagen lång faktiskt. Chillade mest omkring med en kaffe i handen, njöt av solen och det trevliga sällskapet. Man behöver sådana dagar också.

Men nu vankas det en ny vecka. Vecka 42! Vi är i mitten av oktober! Vad händer? Galet!!!

I veckan är det mycket på gång. Det blir en hel del jobb med materialet inför första numret av PT KVINNA!!!!  Tidningen börjar ta form och jag har min deadline inför första numret. För mig som gärna skuttar omkring i mina träningskläder överallt i stan hela dagarna är det lite ovant att försöka sitta still på röven en längre tid och jobba framför datorn!! Men det går tydligen att lära gamla hundar att sitta också!!

Och vill man hänga med mig och se vad gör mer på dagarna så finns jag på instagram där jag är rätt så aktiv: Sök på: beamundsson

I övrigt så är jag fortfarande lite glad i själen över att jag ska cykla Vättern med SubXX på sub 9 nästa år. Har sett att det vankas många fina pass framöver. Precis vad jag behöver! Jag ska ta min cykling till en ny nivå nästa år. Jag ska bli ännu snabbare!!! Ni kommer knappt se mig när jag svischar förbi 😉 Svooosch!! Okej jag ska bli snabbare att simma och springa också….så ni kanske aldrig hinner se mig dundra förbi på cykeln eftersom jag kommer simma betydligt bättre och sen avsluta med en stark löpning utan krångel och problem 🙂

Hepp hepp!!

20131013-172620.jpg

20131013-172629.jpg

20131013-172644.jpg

20131013-172651.jpg

20131013-172700.jpg

20131013-173419.jpg

20131013-173832.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s