3x(4+3+2+1min) – Hallelujah

Imorse blev det start i bassängen på Eriksdalsbadet. Jag och Tobbe kör på med våra morgonrutiner. Idag var vi dock väldigt duktiga på att snacka mer än att simma. Sen blev det en och annan liten skrattattack också. Jag vet inte om att det var min sömnlösa natt som gjorde att jag var lite mer lättskrattad. Hann snacka med Karin L och Emma G en sväng också som laddar inför Ironman Florida om några veckor. Ska bli spännande att följa brudarna.

Sen körde jag min Functional moves innan det var dags att bege sig till ”bunkern” – gymmet – för att jobba. Där blev det bland annat fina benpass, konditionspass och rölighetsträning för mina klienter. Jag gjorde även tester och mätning av en klient som visade upp fina resultat och framsteg! Big Lajk på den!!

Och ikväll var det äntligen dags att ta sig iväg på egen löpträning. Tog mig iväg för att köra ett löppass med träningsgänget. Dagens pass bestod av:

3 x (4 + 3 + 2 + 1min) intervaller med 60 sekunders vila mellan varje intervall och sedan 2 minuters setvila.

Vi sprang iväg över Västerbron och till Rålis där vi skulle köra dagens pass. Efter dryga 3 km uppvärmning kändes kroppen riktigt stark och jag kände inte av någon smärta i magen – Jippi!!!!!

Sedan blev det då dags att börja ladda ordentligt för intervallerna. Kan säga att det var ett tag sedan jag körde något sånt här pass nu eftersom magen krånglat. La mig i en fartgrupp som skulle hålla runt 4:00 fart.

Första fyra minuterna kändes långa men ändå rätt okej. Trean, tvåan och ettan i första setet gick riktigt bra. Låg på bra i 4 minuters fart. Efter två minuters vila var det dags att springa fort igen. Jag fick kämpa för att orka hänga på men dra på trissor – jag fixade att springa alla 12 intervallerna i samma fart ikväll och magen höll sig lugn och fin hela passet – HALLELUJAH!!!!!!!

Kände mig så jäkla nöjd när vi var klara med intervallerna. Sedan väntade bara 3 km nedvarvningsjogg tillbaka till söder – och ingen magsmärta.

Jag är så glad ända in i själen att det äntligen gick att springa ett helt pass och framförallt med lite högre fart utan att magen skulle förstöra allt. Nästan så jag blir rörd! Är jag äntligen tillbaka på banan igen? Det hoppas jag verkligen! Game on!! Tjo hoo!!

Sen vill jag tacka min gamla skidkompanjon Eva-Lena från Östersund för ett riktigt najs paket som låg i brevlådan idag. Tack tack!!!! Älskar choklad från Åre Chokladfabrik.

I övrigt så är det väldigt mörkt ute nu – både på morgonen och tidigt på kvällen. På med reflexer och lampor. Det är så otroligt svårt att se någon som inte har reflexer eller lampor på sig när  man är ute och springer och cyklar eller kör bil. Sen tycker jag att min garmin 910 är så ruskigt seg i att hitta satelliter. Det tar en hel evighet innan jag får någon kontakt. I lägenheten hittar den inga satelliter och jag får ofta ta mig ner mot vattnet innan den vaknar till liv. Otroligt segt!!

20131015-221501.jpg

20131015-221513.jpg

20131015-221522.jpg

20131015-221532.jpg

20131015-221540.jpg

20131015-221555.jpg

20131015-221611.jpg

2 tankar på “3x(4+3+2+1min) – Hallelujah

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s