Styrka och stakträning på gymmet

Igår tog jag och startade upp dagen med ett styrkepass på gymmet. Riktigt skönt och välbehövligt för kroppen. Känner direkt när jag slarvar med styrketräningen.

Insåg när jag kom till gymmet att jag hade packat ner kläder så jag skulle se ut som en smällkaramell.  Jag gillar ju träningskläder med mycket färg. Det blir lite roligare att träna då. Svarta träningskläder känns så tråkigt.

Igår körde jag ett gäng övningar som är bra för mig just nu:

Marklyft

Knäböj med stång på axlarna

Rodd med hantlar

Pressar med hantlar

Hantel till sidan med rotation

Sen blev det stakträning för hela slanten…..yiiihaaaa!!! Men tusan vad tungt det var. Herrejösses!! Hade helt glömt bort hur jobbigt det var att staka. Körde stakintervaller 8 x 2 min med 45 sekunders vila mellan varje intervall.

Om det känns idag? Jo tack! En skapligt fin träningsvärk har smugit sig på, främst i mina armar. Även magmusklerna känns vid. Dom jobbar ju en hel del under alla övningarna.

Nu är det snart dags att ta bege sig till Friskis Lindhagen. Det vankas 3-timmars sadelnötande på spinningcykeln. Och idag är det jag som ska hålla i träningspasset. Jag hoppas SPIF:arna är taggade. Det är jag!!

Hepp hepp

20131027-082334.jpg

20131027-082343.jpg

20131027-082414.jpg

2 tankar på “Styrka och stakträning på gymmet

  1. Hade också hoppats på en riktigt härlig träningssöndag, men attans vad seg man var idag. Hoppas bara inte man håller på att bli sjuk… 😦 Men jag tog mig igenom träningspasset dock lite långsammare.

    Hen en fortsatt fin söndag!

    //Mattias

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s