Stel, stram, orörlig? Go with the flow!!

Igår mötte jag upp Cicci för att köra en flowyoga på DuCalme i Birkastan. Cirka 60 minuter i 42 graders värme. Jag säger bara en sak!! Är man stel, stram och orörlig är det här den perfekta klassen. Jag hade bara kört klassiska bikramyogan tidigare som är 90 minuter. Men den här klassen på 60 minuter var helt perfekt.

Ett skönt flow genom hela klassen och du får verkligen stretcha igenom kroppen samt att du får träna en del coreträning. Det var många bra löparstretchövningar och jag kan lova att hjärtat också fick jobba en hel del.

Svettas? Ja herrejösses. Redan under uppvärmningsövningarna vaknade kroppen till ordentligt. Sen att det är dryga 42 grader gör ju också sitt. Men det är så jäkla skönt att verkligen få stretcha ut kroppen ordentligt. VÄLBEHÖVLIGT!!!! Samt att du får jobba med andningen och försöka hitta ett lugn i kroppen. Komma ner i varv. Och hur ofta lägger man sig ner och bara andas lugnt och stilla och bara släpper allt omkring sig?

Så jag kan verkligen rekommendera att testa den här klassen. Våga prova yoga. Och jag lovar – det är inte bara tjejer som går på yoga. Det är väldigt mycket killar som är med på klasserna. Sista jag var på bikramyoga var det mer killar än tjejer med på klassen. Jag ser yogan som ett bra komplement till min övriga träning. Sen gillar ju jag värmen också.

Bjuder på några övningar som var med under klassen som även var med i Fitness LIfestyle nr 10 med en bekant tjej på bilderna. Foto: Luca Mara

I övrigt så går det lite väl fort när jag packar ibland. En sko för mycket eller en för lite i väskan går?

lmp20130814_DSC3916 lmp20130814_DSC3919 lmp20130814_DSC3925 lmp20130814_DSC3905

20131031-095750.jpg

1 tanke på “Stel, stram, orörlig? Go with the flow!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s