Vintermarathon

Med blytunga ben fick jag ändå in ett bra löppass igår. Sprang bort mot norra Djurgården och testade ett varv på banan inför tävlingen nästa helg – Vintermarathon. 6 varv runt en bana alltså!!! Frågan är vem av min polare som jag ska försöka ta rygg på:  Jonas Nordin?, Kristoffer Lindén? Eller kanske Rickard Arnerup? Det är ett bättre gäng grabbar som ska springa så någon får jag försöka ta rygg på.

Löparformen är väl kanske inte den bästa men jag vill ialla fall ta mig runt på en tid under 3:30. Ska lägga upp en raceplan under dagen. Såg att det var deltagarrekord för tävlingen. Just nu är det 110 tjejer som ska springa marathondistansen. Kul 🙂

Jag hoppas på bra väder! Vintern och snön lyser just nu med sin frånvaro – och det får den gärna göra ett tag till.

Igår blev det fotbollsmatch på Tele2Arena. Jag kände mig faktiskt lite splittrad och hejade på både Bajen och Östersund. Det blev vinst för Bajen! Det firades med en söderburgare.  Och jag tog även och chockade omgivningen med att byta ut träningskläder mot helt vanliga kläder – Herregud!! Det händer ju inte alltför ofta om man säger så. Det blir lätt att jag går omkring i mina träningskläder hela dagarna. Men ibland får man helt enkelt göra en förändring 🙂

Idag kör jag en träningsfri söndag. Sitter hemma och jobbar med mina texter som ska vara med första numret av PT Kvinna. Sen har man ju fullt upp med att hänga med alla som springer marathon i New York idag. Och vilka tider det blev för svenskarna i Florida igår. Galet snabba är dom!!

Jag blev så ruskigt tävlingssugen!!!

20131103-130342.jpg

20131103-134327.jpg

20131103-134333.jpg

20131103-134348.jpg

20131103-134356.jpg

20131103-134404.jpg

20131103-134415.jpg

1 tanke på “Vintermarathon

  1. Vilodagar skall man inte underskatta, är ett måste för att hålla formen. Härlig bild när du springer, man känner riktigt farten och så har du ju rätt kläder på dig… 😉
    Burgaren ser inte fel ut heller och tränar man så får man ju äta lite extra gott, har själv haft en vilodag från träningen. Tyvärr så blev det kanske lite väl många kalorier, men det tar man tag i imorgon!!

    Må väl. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s