2 dagar till tävling

Nu börjar det dra ihop sig för tävling. Två dagar kvar till Vintermarathon – som för övrigt hade premiär redan 1963. Långt innan jag ens var påtänkt. Såg att europamästarinnan på 100 km Kajsa Berg är storfavorit i damklassen ( HALLÅ!!! Jag då?? 😉 )  Hon har tydligen även det kvinnliga rekordet på banan med tiden 2.46.55 ( 2011 ). Shit!!! Det är galet snabbt!!! Känner att jag kanske inte är riktigt på den nivån. Oj oj oj!!! Helt galet snabbt. Kommer jag ner mot 3:20-30 är jag ruskigt nöjd just nu och det hoppas jag att jag ska fixa.

Kroppen och framförallt benen har känts som lätta studsbollar senaste dagarna. Jag hoppas det kommer hålla i sig fram tills på lördag. Jag vill ju springa fort och dundra in på en fin marathontid.

Det har blivit lugnt med träning denna veckan. Har kört några lättare pass och igår körde jag en låååång stretch av hela kroppen. Välbehövligt och jag känner att kroppen blev mycket mjukare efter det.

Jag känner mig ialla fall riktigt tävlingssugen och taggad inför lördag. Hoppas på ett bra löparväder – just nu visar dom molnigt och ev lite regn och runt 5-7 grader.

Har fått hänga med mamsen som har varit på besök några dagar. Inget går väl upp mot att få kvalitetstid med lilla mamma. Vi hinner ju inte ses så ofta då hela min familj bor kvar uppe i Härjedalen. Men det har gett mig mycket bra energi. Viktigt!!

Höstplaner

Det är fullbokade helger hela vägen fram till jul nu. Tävling ihelgen. Det vankas träningsläger, jag ska på utbildning, julfester, jobba och vips så är det jul. Det är ju faktiskt inte så många veckor kvar. Jag riktigt längtar till att få åka hem till Härjedalen och vila upp mig……och åka massor med längdskidor. Har ju som sagt planen att köra Intersportloppet i mitten av januari ( 18 januari ) för att få en liten formkoll inför Vasaloppet. 44 km mellan Oxberg och Mora. Tror att det kan bli grymt. Men i väntan  på att snön ska komma här i Stockholm får jag kanske ta mig till gymmet och köra stakträning i maskinen. Sjukt tråkigt enligt mig…..men va fan! Ibland får man bara gilla läget!

 

20131107-101902.jpg

20131107-101915.jpg

20131107-101958.jpg

20131107-102006.jpg

20131107-102026.jpg

20131107-102158.jpg

3 tankar på “2 dagar till tävling

  1. Stort lycka till i helgen! Jag längtar också till skidsäsongen nu! Längdisar är ju så skoj!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s