Veckans planer

Den här veckan är det mycket på gång och nya projekt som är i rullning. Alltid kul när det händer nya grejer. Återkommer till det så snart allt är klart för start.

Den här veckan kommer gå i jobbandets tecken. Sista rycket för första inlämning av material till tidningen. Jag är ju en person som måste ha press på mig för att kunna få något gjort. Har otroligt svårt att sätta mig med saker när det är långt kvar till inlämning. Förstår inte hur jag hade det under mina 5 år med ekonomistudier i Göteborg? Mycket är klart men det är en hel del finslip ska ska fixas. Satt uppe rätt sent igår och jobbade på kontoret – köksbordet. Samtidigt har jag fullt med jobb på gymmet och med klasser runt om i stan under veckan.

Det kommer bli en rätt lugn träningsvecka för min del. Kommer köra en del med rullen för att komma åt musklerna ordentligt. Har precis varit hos grymma Niklas på Kiropraktorkompaniet på Birger Jarlsgatan.  och justerat kroppen. Det blev knäckande, laserstråle och ond armbåge rakt ner på rumpan. Ont som faaa…..n gjorde det. Men det är bara att gilla läget! Har även haft och har fortfarande en hejdundrandes träningsvärk efter lördagens tävling.

Däremot kommer det bli extremt mycket träning kommande helg då jag ska på träningsläger. Huvudfokus kommer att vara simning men det kommer även bli löppass,  cykelinfo och spinning. Det ska bli skönt att åka bort från stan några dagar. Boooooort – utanför tullarna!! Vidga vyerna.

Men innan fredagen kommer är det jobb, jobb, jobb, något enstaka träningspass, styrelsemöte med SPIF och lite mera jobb som gäller!

Måste bara få bjuda på skönaste gubben som jag såg igår. Vissa skor kan man använda året runt – det gäller bara att ha fantasi 🙂

Hepp Hepp

20131111-143605.jpg

20131111-143617.jpg

20131111-143628.jpg

Foto: Luca Mara

Foto: Luca Mara

Foto: Luca Mara

Foto: Luca Mara

1 tanke på “Veckans planer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s