Team Rynkeby Stockholm

Jag fick en fråga för ett tag sedan från Team Rynkeby Stockholm om jag ville köra träning med dom nu under vinterhalvåret. Spinning men även en styrka med fokus på coreträning för att stärka upp cyklisterna. Givetvis hjälper jag gärna till. Så nästa vecka drar vi igång på riktigt. Det ska bli riktigt kul.

För dom som inte vet är Team Rynkeby ett internationellt välgörenhetsprojekt. Varje sommar sedan 2011 cyklar ett starkt gäng till Paris för att samla in pengar till barn med cancer och deras familjer.

Team Rynkeby består av ca 1200 motionscyklister och 260 funktionärer fördelade på 26 lokala lag från Sverige, Danmark, Finland, Färöarna, Norge och Australien. För att få en plats i något av lagen måste man göra en ansökan. Varje år kommer tusentals ansökning in.

Deltagarna skall sedan förbereda sig på att cykla 120 mil från till Paris med start i början av juli 2014. De skall också samla in pengar till barn med cancer och barnens familjer.

För mig så kändes valet att hjälpa till helt solklart. Min mamma hade cancer när hon var liten. Hon tillbringade många år av sin barndom på universitetssjukhuset i Umeå. Och en av mina bästa vänner när jag var liten dog i cancer 10 år gammal. Inget man önskar någon!

Kika gärna in på Team Rynkebys hemsida eller kika på filmen från årets cykeltur till Paris.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s