Nu drar jag på träningsläger

Då var jag färdigjobbad för den här veckan och det är dags att packa väskan för att åka iväg på träningsläger ihelgen. Det ska bli riktigt skönt att  lämna Stockholm några dagar för att spendera den i metropolen Fagersta. Det är dags för en repris av träningslägret från i februari.

Det vankas triathonläger med SPIF och det kommer bli träning, träning, träning och så klart häng med sköna klubbkamrater. Fokus kommer vara simning med  Fredrik Letzler som simtränare. Det kommer även bli cykelinfo med grymme Björn Andersson och det kommer bli löpning med ”Gylle” från Running Sweden.

Jag tror det kommer bli en grym träningshelg. Vi kommer rivstarta med ett simpass kl 18.00 ikväll. Sedan får vi slänga i oss middagen, för vi att springa bort till Olearys i Fagersta för att kolla på fotbollen ikväll. Vi har ju bokat upp halva stället 🙂 Fotbollen kan man absolut inte missa!!!!!  Komijäään Sverige!!!


IMG_6137 IMG_6143 IMG_6185 IMG_6320

1 tanke på “Nu drar jag på träningsläger

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s