Det får bli heldress och stretch

Har bestämt mig för att köra på heldress nästa tävlingssäsong. Har alltid kört på tvådelat. Men jag testade en heldress under helgen och vips så fick den följa med mig hem. Den var betydligt skönare och inga resår om trycker åt över magen. Underbart!!

Har ett gäng tävlingsdressar hemma nu, men jag känner redan att heldressen är min favorit. Game on!! Nästan så att jag längtar till att få ställa mig på startlinjen 🙂 Nej istället ska jag dyka ner i källaren och plocka fram mina skidkläder. Skidpremiären närmar sig…….på lördag står jag på skidorna i Bruksvallarna.

Var hos kiropraktor Niklas på Kiropraktorkompaniet imorse. Det blev lite ”knäckande” här och där. Jag är ju så sned i höften. Så vi kämpar på med att försöka få mig så rak som möjligt. Fick även order om att stretcha rumpan och ”pirran”  – piriformis!! Så jag får helt enkelt skärpa till mig på den fronten.

Nu har jag precis lunchat med två trevliga brudar från Team Rynkeby som jag skall hjälpa med träningen med start på torsdag. Det ska bli riktigt sköj!

Brevbilaga

bild

tilstand=fit

20131115-130439.jpg

1 tanke på “Det får bli heldress och stretch

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s