Skilda världar och ond cirkel

Man kan säga att det har varit full fart den här veckan. Mycket jobb och lite träning. Lite sömn och det har blivit lite si och så med kosten. Det hänger liksom ihop på något sätt. Inte bra! En ond cirkel som måste brytas!

Körde ett 15min styrkepass igår. Skönt! Lite egen tid! 15min är ändå 15min.

Det blev en sen kväll igår då jag var på bodypumpkvartal till kl 22 och hade lite svårt att komma ner i varv efter det. Sov som en kratta inatt. Men imorse blev det rivstart i bassängen på Eriksdalsbadet med Tobbe. Riktigt najs! Tobbe som varit på semester var något brunare än mig! Kände mig som en blekfis 🙂

Nu väntar en ond ond massage på rumpan och benen. Känner på mig att det kommer göra ont!!!

Ikväll kommer jag starta upp träningen med Team Rynkeby! Ska bli sköj!

I övrigt så är vädret riktigt tråkigt idag. Regn och rusk! Då känns det fint att jag ska pysa hem till norr imorgon. Det vankas längdskidåkning hela helgen. Hörde att det var härliga 19 minusgrader där nu på morgonkvisten. Snacka om skilda världar!

20131121-090221.jpg

20131121-090159.jpg

20131121-090215.jpg

20131121-090303.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s