Hur svårt ska det vara?

Man hinner knappt blinka förrän det är fredag. Dagarna går så ruskigt fort. Den här veckan har det varit utbildning på mitt jobbgym vilket har inneburit att det har varit stängt en hel del. Då får man helt enkelt flytta kontoret utomhus. Men det är ju faktiskt inte helt fel att få arbeta ute i friska luften. Det gäller  bara att klä sig varmt. Det börjar bli kallt ute nu.

Sedan är det ju alltid härligt att sätta på sig headsetet på huvudet och köra klasser igen efter att ha fått vicka bort dom i början av veckan. Jag vet inte vad det är…..men varje gång jag sätter på mig ett headset på huvudet så är det första som kommer ur min mun: 1-2-1-2! Det slår aldrig fel. 🙂 Dags att försöka hitta på något nytt att säga kanske?

Igårkväll var det dags att köra ett spinningpass med gänget i Team Rynkeby! Det blev 60 minuter med ett riktigt bra energi i spinningsalen. Vi körde en stege som började med kortare intervaller som sedan blev längre och längre. Bra kämpat!!!

Körde mitt första egna träningspass igår efter förkylningen. Det händer inte ofta men ibland får jag för mig att jag ska gå på SPIF:s sena kvällsträning på Eriksdalsbadet kl 21.00. Lite väl sent för min del men jag var så ruskigt sugen på att simma så det fick bli ett hopp i bassängen. Vi körde i 50:an igår. Det är riktigt skönt att få köra i den ibland och vi fick in ett bättre pyramidpass.

Det jobbiga med att träna så sent är att jag är så uppe i varv när jag kommer hem och det är lätt att jag blir uppe lite väl sent. Man vill ju hinna njuta av att sitta i soffan några minuter innan man kryper vidare till sängen.

Helgplaner

Jag får en känsla av att den här helgen kommer svischa förbi. Jag ska på utbildning nu under fredag och lördag. Två heldagar där jag ska försöka att sitta still på rumpan och lyssna under längre intervaller som givetvis kommer att blandas med kortare intervaller av rörelse. Men jag tror det kommer vara en suverän utbildning. Får återkomma med det ikväll. Jag ska fixa finslipet med allt som skall vara med i tidningen PT Kvinna. Jag har fått se smakprov av vad som komma skall och det ser riktigt bra ut. KUL!!! 🙂 Jag längtar efter att få ha tidningen i min hand.

Sen får jag inte glömma bort min egna träning under helgen. Jag har inte riktigt kommit igång med löpningen och det är alltid så jäkla svårt att ta sig i kragen efter en kortare löpvila och förkylning. Jag känner ett hårt motstånd inom mig hela tiden och jag vet att det kommer att vara så jäkla tungt och jobbigt. Hittar på alla möjliga små bortförklaringar för att inte sticka ut och springa. SKÄRP DIG FÖR TUSAN!!!! Hur svårt ska det vara? Uppenbarligen väldigt svårt just nu. Jag kommer ju inte direkt bli en bättre och snabbare löpare om jag ska titta på löparskorna. Nu gäller det bara att komma över den där löpartröskeln och min  – löparlathet!!!  Sluta vara en löparlatmask!! Det är bara att bestämma sig! Punkt slut!!!

Hepp hepp

20131129-071527.jpg

20131129-071553.jpg

20131129-071612.jpg

20131129-071625.jpg

20131129-071636.jpg

20131129-071645.jpg

20131129-071654.jpg

20131129-072944.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s