Starten har gått! Nu ror de över Atlanten

Här hemma i Sverige börjar snön falla och det kanske blir vinter ialla fall?!

Jag skrev för några veckor sedan om Viktor hemifrån Hede som tillsammans med en annan kille skulle ro över Atlanten. De har laddat och fixat nere på Kanarieöarna nu de senaste veckorna. Det har varit problem med båten innan den skulle sjösättas. Vädret nere vid starten har varit blåsigt.

Starten skulle ha gått i måndags men fick skjutas fram till i onsdags – men då hände det. Klockan 12.00 gick starten för alla båtarna. Så nu sitter dom där ute på Atlanten och ror och ror och ror.

Det verkar vara ett riktigt busväder ute på vattnet. Senaste uppdateringen jag såg var att de inte kunnat ro någonting under den senaste natten vilket har resulterat i att de har hamnat lite ur kurs. Ett av lagen har redan tvingats återvända till starten.

Vill man hänga med Viktor och hans kompanjon Scott på deras resa kan man kika in här……och sedan kan man även kika in här och se live var ute på vattnet de befinner sig.

Undra vad man tänker på där ute på havet mitt i natten i mörkret? Eller hur går tankarna på dagarna är solen börjar steka på rejält? Man hinner nog fundera en hel del där ute på vattnet.

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s