Urban Tribes + Sats = Runners Strength

Träningskedjan Sats lanserar nu ett nytt koncept för löpträning tillsammans med Urban Tribes, tidigare Running Sweden. Från och med den 7 januari 2014 kommer du att kunna träna inomhusklassen Runners Strength på ett antal utvalda Sats-anläggningar.

Jag var med och gick utbildningen här i Stockholm förra helgen och kommer troligtvis att hålla i ett sådans pass på Sats från och med januari ( beroende på om det inte krockar med något annat i mitt schema ).

Runners Strength 

En riktigt skön men samtidigt tuff klass där vi fokuserar på att göra dig till en bättre löpare. Vi jobbar med egna kroppen samt en matta under klassen. Styrka blandas med höga pulstoppar. Klassen syftar till att göra dig starkare, rörligare, smidigare, få en ökad kroppskontroll och balanssinnet får arbeta en hel del under den 55 minuter långa klassen.

Vi tränar för en minskad skaderisk, ökad styrka, bättre löpteknik och bättre fart och spänst!

Sats Stadion lördag 7/12

Jag kommer att köra en testklass av Runners Strength imorgon lördag på Sats Stadion kl 11.30. Detta för att bjuda deltagarna på ett härligt smakprov på vad som kommer att göra dom till en bättre löpare under vintern. Har du ett Sats-kort och har möjlighet att vara med?? Då tycker jag absolut att du skall dyka upp imorgon för ett 55 minuter långt, svettigt pass.

Från våren sedan kommer klassen att flyttas utomhus och då kommer den att heta Tribes. Men mer om det då.

Hoppas vi ses imorgon kl 11.30 på Sats Stadion…….och för mig så blir det även premiär som instruktör på Sats. Kul 🙂

20131201-194720.jpg 20131201-191818.jpg Bea&Alex-121

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s