Löparformen

Tisdagarna rivstartas alltid i bassängen på Eriksdalsbadet. Finns ingen bättre start än att köra ett simpass på morgonkvisten…..när man väl har tagit sig upp ur sängen vill säga. Igår fick jag och Tobbe in ett bra pass, tiden bara rusade förbi.

Och igårkväll blev det dags att ta sig till Bosön för ett träningspass på löparbanan med Nelker i spetsen. Väl där ute mötte jag  ett bra gäng bekanta ansikten. Bland annat Erika Rosenbaum och Henke Törn var där och även Emma Graaf var där tillsammans med sin kille Carl….Carl som jag för övrigt känner sedan min längdskidåkar/skidskytteår då vi tävlade ihop och var ute på en del äventyr och representerade Jämtland/Härjedalen. Det är en liten värld vi lever i. Men det är ju kul att få springa på honom lite här och där nuförtiden.

Det är ju alltid trevligt att snacka med alla när man är där ute men nu blev det ingen återvändo. Vi körde uppvärmning och sprang några varv runt banan. Sedan förklarade snälla farbror Nelker att blev det dags att ställa sig på startlinjen för dagens pass som var följande:

2x1000m + 4x400m med 200 joggvila mellan varje intervall och 400m joggvila mellan setet. 

Förra veckan körde vi i stort sett samma pass men 800m istället för 1000. Upplevelsen från förra veckans pass var…..FYY FAAAN!!! Det var längesedan jag kände mig så tung, långsam, seg och allmänt jäkla dålig. Man kan säga att löparformen lyser med sin frånvaro. Försökte trösta mig själv med att det var skönt att det bara är december och att jag inte sprungit på ett bra tag.

Well well……vi drog iväg och nu var det bara att försöka hålla i. Benen kändes på något sätt lite lättare idag än förra gången….men långt ifrån okej. Oj oj oj!! Det känns att man har många slitpass kvar innan det kanske börjar lätta upp i löpsteget.

Efter dagens löppass körde jag ett kortare pass coreträning med gänget. Pust och stånk och stön……. 🙂 Hoppas dom känner av lite i magen och ryggen idag.

Hörs!!

20131211-060656.jpg

20131211-060710.jpg

20131211-060715.jpg

20131211-060723.jpg

20131211-060731.jpg

20131211-060737.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s