Man ångrar aldrig ett simpass!

Eller? 

Jag har insett att jag verkligen gillar att simma på morgonen. Morgonpassen i bassängen är den perfekta starten på dagen plus att man kan få in ett andra bra pass på kvällen som löpning, trainer eller något annat sköj. Jag har otroligt svårt att springa tidigt på morgonen.

Jag brukar ändå försöka simma med SPIF något pass varje vecka. Eftersom simpassen oftast ligger under kvällstid på tider som kanske inte är speciellt lockande så gäller det verkligen bara att bestämma sig för att bara gå dit. Som igår fredag till exempel. Träningstid kl 19-20.30 på Kronobergsbadet. Precis vad man vill göra en fredagskväll… 🙂 Eller söndagskvällen kl 18-19.30! Det är verkligen perfekta ”ligga-i-soffan-och-kolla-på-tv-tider”. Men man kan inte alltid få som man vill så det är bara att gilla läget.

För att mentalt peppa mig själv att ta mig iväg brukar jag dra iväg ett sms till min polare Rickard under dagen men en enda fråga: Simma ikväll?

Rickard brukar vara snabb med att svara och jag får alltid svaret: Givetvis!! Ska du ? Och där …..just i den stunden känns det bra för mig att bestämma mig för att ta mig iväg till kvällsträningen. Jag måste helt enkelt bestämma med Rickard när jag ska simma. Jag vill ju inte vara en bangare liksom.

Så jag messar tillbaka: Japp!!! Och brukar alltid få samma svar tillbaka: Bra!! Man ångrar aldrig ett simpass! 

Sen hinner jag ändra mig några gånger innan det är dags för kvällsimningen men jag tar mig alltid i kragen och tar mig iväg.  Så även igårkväll.

Men igår var det tungt, segt och gick långsamt. Fy bubblan!! Jag kom aldrig in i någon bra simrytm. Jag fick slita, slita och slita. Så igår kändes det nästan som att jag ångrade simpasset när jag kom hem. Att jag lika gärna hade kunnat stanna hemma. Men jag får vända på det och se det som bra pannbensträning och att jag fick in några kilometer i bassängen ialla fall. Får hoppas att det känns lättare under nästa simpass.

Eftersom det är Vinterstudiotider nu under helgerna och jag är en riktig skidnörd så måste jag planera in mina träningstider efter Vinterstudion 🙂 . Så imorse fick det bli trainer och vinterstudion. Perfekt kombo faktiskt. Sedan blev det uppehåll och kanalbyte till 4:an. Då hann jag med en snabbdusch och sedan blev det lunch till skidskytten. Sedan kör man vila/återhämtning till damernas skidåkning innan det är dags för ett eftermiddagspass. En bättre lördag liksom.

Igår hade jag min sista klass på Skanska för den här terminen och även sista klassen på deras gamla ställe innan dom kommer flytta vid årsskiftet. Jag hade nästan lite separationsångest när jag klampade in där igår. Det känns alltid tråkigt att lämna ett ställe men det är tur att vi kommer få ett nytt, fräschare och bättre gym efter nyår när Skanska flyttar till nya lokaler i Lindhagen. Hurraaaaa!!!

Sötnötarna på spinningklassen hade tagit med sig fikabröd till mig igår. Och inget går väl ner så lätt som pepparkakor och lussekatt!!! Tack snälla ni för den här terminen. Nu rockar vi vidare i ett nytt gym 2014…….passa på att vila era öron från mitt ”skrik” nu några veckor 🙂

I övrigt så har jag börjat få en sjuklig träningsvärk efter gårdagens träningspass i gymmet. Var på jobbet klockan 06 och körde ett litet morgonpass. Jag var helt ensam där då. Inte en enda kotte var vaken. Det blev ett pass med latsdrag, chins (fuskchins), enarmsrodd med kettlebell och utåtrotationer med gummiband. Kroppen blev helt överlycklig över att få köra lite styrka på morgonkvisten.

Ha det gött!!!

Hepp Hepp!!

20131214-145018.jpg

20131214-145035.jpg

20131214-145045.jpg

20131214-145051.jpg

20131214-145106.jpg

20131214-145113.jpg

20131214-145123.jpg

20131214-145148.jpg

20131214-145158.jpg

20131214-145209.jpg

20131214-145215.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s