”Blödiga” studsbollsBea

Nu var det otroligt längesedan jag gick på en yoga så igår tog jag tag i saken och traskade iväg till DuCalme i Birkastan för att köra en bikramyoga.

Av erfarenhet vet jag att när jag inte har varit på en bikramyoga på ett tag så brukar det bli väldigt, väldigt varmt och jobbigt. 90 min i 42 grader brukar vara en svettig kamp.

Och mycket riktigt. Det blev inget lätt pass igår. Shit…..kände direkt efter uppvärmningsövningarna att det skulle bli en tufft pass. Kroppen var stel och kändes extremt orörlig. Men på något sätt så är det en härlig känsla när man får pressa kroppen till att bli rörligare och smidigare i värmen. Det var en skön klass med ett extremt bra fokus och det gäller ju att samtidigt lära sig att andas på rätt sätt. Det är inte alltid det lättaste i värmen och när man samtidigt skall försöka stretcha ut kroppen.

90 minuter senare traskade en mjuk och rörlig studsboll ut från yogastudion. Oj vad behövligt det var med en yoga. Kroppen kändes lätt och mådde fantastisk bra.

Igår var det dags för sista klassen på Sturebadet Haga för den här terminen. Och tyvärr kommer jag inte ha kvar min måndagsklass där från nästa termin då det kommer krocka med lite andra projekt. Jag är ju lite blödig av mig så det kom en liten tår i ögat när medlemmarna kom fram och kramade om mig och önskade God Jul och sa att dom kommer sakna mig på måndagarna. Men det fina är att jag nog kommer att hänga lite mer ute på Sturebadet Haga från nästa år 🙂 Mer om det lite senare…….

Imorse blev det start på trainern. 60 minuter av blod, svett och järnvilja.  Inte helt fel en tisdagsmorgon faktiskt och väckte jag grannarna så bjuder jag på den idag 😉 Varsågod!!!

Tisdag!!! Nu kör vi!!! 🙂

Hepp Hepp

20131217-085133.jpg

20131217-085140.jpg

20131217-085148.jpg

20131217-085154.jpg

20131217-085255.jpg

20131217-085355.jpg

1 tanke på “”Blödiga” studsbollsBea

  1. Tack Bea för alla (131st spinn+core) roliga måndags-pass på Sturebadet Haga! Men det blir säkert fler!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s