Skönt med ledighet för då hinner jag jobba

?

Ja jag hör ju själv hur det låter. GALET!!! Lägg ner det här med att jobba när du är ledig!! Ledighet betyder ledighet!! Jag är lite av en expert att jobba när jag är ledig. På helger, under högtider med mera. Som egen finns det alltid saker att göra. Men i år tänker jag verkligen vara ledig under julen. Inte kolla mailen på minst tre dagar!!! ……ska försöka ialla fall. Man behöver verkligen få stänga av hjärnkontoret och jobbverkstaden några dagar för att ladda om batterierna.

Två arbetsdagar återstår denna veckan, sedan på lördagmorgon hoppar jag på planet upp till Östersund och en vit jul!!! Det ska bli jäkligt gött att åka hem till norr några dagar. Njuta av lugnet, den vita snön, skidåkning, snölöpning, mammas mat och bästa platsen i soffan tillsammans med chokladaskarna och godisskålen. Inte helt fel faktiskt.

Veckan har innehållit X antal träningstimmar. Det har bivit fokus löpning och trainer denna veckan än så länge. Inget går väl upp mot ett morgonpass på trainern. Som imorse när jag rivstartade med ett fint pass i ottan. Skönt att man inte behöver gå så långt för att träna tidigt på morgonen. Ikväll är det dags för ett löppass med draghjälp……får se om jag orkar hänga på eller om jag får springa och snacka med mig själv under passet 😉

I övrigt så var jag på elitlagsmöte med styrelsen i SPIF i tisdags. Vårat elit/klubblag för 2014 är satt och jag kommer att vara lite av en ”hönsmamma” för laget. Fixa och greja lite…..riktigt kul!! Och vilket gäng!!!!

Jag ser verkligen fram mot 2014. Jäkligt mycket sköj som händer då. Och redan den 7 januari dyker det första roliga upp när nr 1 av PT Kvinna kommer finnas att köpa ute i handeln. HURRAAA!!!!!

Det kommer att bli många roliga jobbprojekt, träningsläger, många tuffa träningspass, förhoppningsvis en positiv utvecklingskurva, tävlingar både i Sverige och utomlands och en massa annat smått och gott!!

2014 – Rock on

Hepp hepp!!

20131219-092427.jpg

20131219-092434.jpg

20131219-092445.jpgIMG_4496 IMG_4551 IMG_4603 IMG_4605 IMG_6616IMG_4753

6 tankar på “Skönt med ledighet för då hinner jag jobba

  1. Det borde finnas tidslås på mailen så man inte kan tjuvkika när man är ledig…. Schyst med vit jul!

  2. Känner igen det där, skönt nu har jag ledigt då kan jag jobba, hjärnverksamheten är igång hela tiden, men ska som du försöka släppa allt under ett par dagar. Härligt med en vit jul! jag ska till småland, lär inte dyka upp någon snö där tyvärr!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s