Livet är en fest! Även på nyårsdagen!

Avslutade året med ett störtskönt löppass igår!! Jag vet inte vad det var, men det gick väldigt fort ialla fall. Hallelujah för det!!! 🙂 Sedan blev det ett väldigt lugnt nyårsfirande!

Och idag så det var ju lika bra att start dagen med ett träningspass på Sats tillsammans med Niklas. Jag som knappt satt min fot på någon Sats-anläggning skulle alltså starta året där. Jaaaa varför inte?! Ombyte förnöjer.

Niklas hade gjort iordning dagens träningspass och vi skulle köra följande cossfitstuk:

Uppvärmningsrundan:

Rodd 400m
30 Box Jumps 
30 Kettlebellsvingar

följt av

Magträning 4×20 sekunder

Sedan körde vi:

21-15- 9 med följande övningar: 

Thrusters med stång och pull-ups  

följt av:

Tabataintervaller på roddmaskinen – 20 jobb-10 vila x 8 -förloraren – den som hade kortast slutdistans – fick göra 10 burpees….( OK det blev jag! )

4 minuter med:

15 marklyft och 5 handstående armhävningar ( med fötterna på låda fick det bli )

Sedan avslutade vi med handstående med fötterna mot en vägg och gick sedan till en planka och tillbaka upp igen några gånger vilket var riktigt jobbigt.

Man kan säga att kroppen fick sig en rejäl genomkörare idag och jag känner redan hur träningsvärken, framförallt i axlarna börjar ge sig till känna. Underbart!! Jag gillar verkligen när det känns att man har tränat.

Vi avslutade med en rejäl stretch för den stackars chockade kroppen och sedan toppade jag det med en skön avkopplande promenad hem genom ett ganska så ödsligt Stockholm en nyårsdag som denna.

Men jag måste säga att det var en riktigt bra start på dagen och året!! Myste till det på trainern under kvällen också. Vilken träningsfest det blev idag! Gött!

Imorgon är det dags att börja jobba igen efter en längre ledighet……eller jag har suttit och jobbat hela eftermiddagen framför datorn, men det är dags att jobba på gymmet imorgon. Ska bli kul att träffa alla klienterna igen efter julledigheten!!

Och imorgon händer det andra trevliga saker också……men det tar vi imorgon!

Hepp Hepp!!

20140101-210307.jpg

20140101-210313.jpg

20140101-210326.jpg

20140101-210334.jpg

2 tankar på “Livet är en fest! Även på nyårsdagen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s