Håll utkik

Igår damp den ner i brevlådan! Första numret av vår tidning PT Kvinna där jag är skribent och PT! Wiiiiiiii!!!!

Riktigt roligt!! Från den 7 januari finns den att köpa i handeln. Det ser vi verkligen mot!

Imorse när jag slog upp mina ljusblå vid 5:15 hörde jag hur regnet piskade mot rutan. Just då kändes det som att jag helst hade velat stanna kvar under täcket och somna om. Men icke! Upp och hoppa!! Var på gymmet vid 6-tiden och rivstartade med att träna en klient i ottan! Vi hade hela gymmet för oss själv! Fredagslyx 🙂

Nu har jag hunnit köra ett spinningpass och kroppen och knoppen är vaken!

Under eftermiddagen kommer jag cykla stan runt på en massa jobb och möten….. på morsans gamla räjser från 1981! Så ser ni någon som flyger fram på en cykel är det inte omöjligt att det är jag som kommer cyklandes!! Håll till höger!!! Någon ville tydligen ha min ringklocka som fanns på cykeln så jag kan tyvärr inte slänga mig på ringklockan om det är någon som är i vägen för mig 😉

Hörs! 😉

/Bea

20140103-103444.jpg

20140103-103548.jpg
Kan ha varit tröttast i stan imorse!

1 tanke på “Håll utkik

  1. Gamla damhojar är kanon i stads-cykling. Älskar att cykla på det när jag är hemma i Hudik. Funkar väldigt dåligt i ”Lilla San Fransisco”/ Narvik.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s