Tidningsjobb, huvudbry och sockerberoende!

Just nu är mycket som snurrar runt i denna lilla knopp. 198 projekt igång samtidigt känns det som. Jag är ialla fall riktigt glad att det är ledig dag imorgon så jag hinner med att jobba…..framför datorn. Men nu märker jag att min långa julledighet kommer ikapp mig. Men jag tror verkligen att den var välbehövlig!

Har deadline för tidningen på torsdag då allt material skall vara inlämnat för nummer 2, samtidigt så skall jag ha premiär på Sats med nya Runners Strengthklassen på onsdagkväll då koreografin skall sitta som en smäck. Jag ska även ha en annan koreografipremiär på tisdag….som också skall sitta klockrent.

Kommande vecka innebär en lite kortare jobbvecka. Men jag ska hinna ha klasser, PT-klienter, ta mig mellan alla arbetsplatser, fixa träningsupplägg och hinna med mina egna träningspass. Hinna sova, äta och kanske ta några minuters vilopaus i soffan för att vila knoppen en stund. Så kommande vecka kräver bra planering och effektivitet från min sida.

Har precis snackat med min coach om träningen och jag sitter här och inväntar mitt kommande upplägg 🙂 Spännande!! För mig som ”tänker åt andra” hela dagarna känns det väldigt nödvändigt att någon tänker åt mig och hur jag ska träna osv. Det är väldigt lätt att jag glömmer bort mig själv i allt som händer runtomkring mig. Men nu vill jag ju verkligen satsa hårt inför kommande året och då gäller det att få in bra pass och att någon verkligen rycker tag i mig och håller koll på mig!!! Sedan är det samtidigt skönt att ha någon att bolla med. Det känns verkligen lyxigt att någon bryr sig om mig och min träning.

Var på ett möte i förra veckan som visade sig innehålla jobberbjudande……som skapade lite huvudbry för min del. Fick ett väldigt trevligt jobberbjudande och det kommer jag nog att inte kunna tacka nej till. Jag vet precis vad jag vill och det kommer innebära en del förändringar för mig framöver……..lite omstruktureringar av dagarna m.m. Fortfarande träningsjobb så klart! Men det får jag ta efter den här veckans slut. Men jag blev väldigt glad över att jag fick den här jobbfrågan. Den kommer i så fall att innebära många roliga projekt framöver där jag får vara med och rycka i några trådar.

Just nu är det fullt fokus på att få klart allt inför veckans deadline samt att hinna nöta in koreografier x 2. Men det ska nog gå bra. Jag jobbar alltid bäst under press och med ett gäng koppar kaffe och kanske något gott….OBS – inget godis då jag går på godis/sockeravvärjning just nu. Dag 5 – jodåååå – det tar sig! Jag måste verkligen bli fri mitt smågodisbegär eller man kan kanske säga mitt smågodisberoende! Kroppen mår ju inte bra med den skiten i sig. Det är gott som tusan…..men va fasen. Nu får det vara nog. Målet är att dra ner på godiset – sluta tänker jag nog aldrig göra. Men dra ner på det ska jag göra ialla fall.

Fick ialla fall in tre timmar på spinningcykeln med SPIF imorse. Kul att träffa gänget igen. Det är många sköna lirare som är med och tränar med i SPIF. Hade även stora planer på att simma ikväll….men det sket sig. Det blir nya tag imorgon.

Nu blir det jobb, kaffe, jobb, kaffe, kaffe, kaffe och jobb…..något gott och så klart hockey på tv:n i bakgrunden!!!

Heja Sverige!!! 🙂

Johan och Tobbe var toktaggade för dagens spinning!! :)

Johan och Tobbe var toktaggade för dagens spinning!! 🙂

Tre legender man gärna vill ha med på ett träningspass: Kingen Arne, Tobbe Trollkarl och Putte from Hell - vilket härligt gäng!!!

Tre legender man gärna vill ha med på ett träningspass: Kingen Arne, Tobbe Trollkarl och Putte from Hell – vilket härligt gäng!!!

20140105-181858.jpg 20140105-181915.jpg

1 tanke på “Tidningsjobb, huvudbry och sockerberoende!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s