Två förvirrade härjedalsbjörnar på vift

Tänk om varje måndag kunde vara en söndag. Sedan hade man fyra dagar med jobb innan det blev helg igen. Det hade ju varit fantastiskt!! Tänk vad mycket mer man skulle hinna med om man hade tre dagars ledighet.

Sen tycker jag att vi skippar det här med löften och satsar på att jobba mot mål istället. Mycket roligare!

Har du satt något mål för 2014?

Det behöver ju inte bara vara ett mål. Det kan vara flera mål, små och stora mål. Det kanske är många delmål som tillslut kanske skall leda fram till ditt stora huvudmål. Det kan gälla allt från träning, till kost, tidsmål, distansmål och din allmänna hälsa.

Jag har mina mål klara för 2014. På löparfronten skall det bland annat bli PB på 10 km och 21 km löpning.

På skidfronten är målet att åka Vasaloppet ÖS på 5:15 ( om det nu blir något vasalopp )

På triathlonfronten har jag mitt huvudmål – min A-tävling – i slutet av juli då det är SM på medeldistans i Jönköping. Fram till dess kommer jag köra ett gäng triathlontävlingar både i Sverige och utomlands med bestämda tidsmål.

Några andra mål jag har är att dra ner på mitt godisätande och äta godis max 1 gång varannan vecka…..japp du läste rätt!! Den här stora godisgrisen har ett godismål!

Idag var det enligt träningskalendern dags för ett löppass. 45 minuter med 8×30 kontrollerad fartökning. Dagen till ära så hade jag dragit med mig min polare hemifrån härjedalsskogarna – Jonas!

Förstå!! Två små härjedalsbjörnar som skulle lufsa runt i storstan och känna sig förvirrad. Vi möttes upp vid Eriksdalsbadet för att sedan sticka iväg. Okej – vi blev lite förvirrad några gånger. Framförallt när vi insåg att vi snurrat till det ordentligt borta vid Slussenområdet ( fråga mig inte hur det gick till ). Hur som haver så blev det ett riktigt fint pass i kontrollerad fart. Det var riktigt roligt att få träna med Jonas idag. Thääänk juuuuu för trevligt träningssällskap!

Senaste veckorna har jag kört VM i att träna med olika träningskompisar. Det är ju otroligt inspirerande att få träna med ett gäng duktiga idrottare. Tummen upp för det!!

Imorgon kör vardagen igång igen. Underbart!!! Tidigt i ottan ska jag möta upp Pär Kristoffersson för en cykeltur till Eriksdalsbadet. Väl framme byter jag ut Pär mot Tobbe och klockan 6.30 är det hopp i plurret som gäller. Imorgon ska Tobbe få passa sina fossingar i vattnet…..framförallt eftersom jag inte har simmat på dryga tre veckor. Antar att simformen kommer vara grymt fint.

Jag känner mig ialla fall jäkligt taggad för en suverän jobb- och träningstisdag!

Hepp Hepp

20140106-201814.jpg

20140106-201828.jpg

20140106-201840.jpg

20140106-201848.jpg

4 tankar på “Två förvirrade härjedalsbjörnar på vift

  1. Att komma i ännu bättre form och att inspirera andra att röra mera på sig, motion är inte farligt… Att lära sig att simma för Vansbro-simmet vore kul att genomföra! 😉

  2. Är anmäld till Vätter challenge 🙂 Första 70.3 kanske delmål mot en Ironman… Utö swimrun köpt och betald liksom Årefjällsloppet 75km. Kanske, kanske Kungsleden rännet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s