Tisdagskul!

Äntligen!! Nu finns vi ute i handeln – Tidningen PT Kvinna där jag är med som skribent/PT tillsammans med att härligt gäng tjejer som är utspridda runt om i landet. Tycker vi har lycktas klockrent mot vår målgrupp:

”PT Kvinna innehåller bland annat fakta, reportage och inspiration om träning och kost för vanliga kvinnor. Till skillnad från andra magasin så visar vi upp den vanliga kvinnan, inte superkvinnan med den mest avancerade träningen och den perfekta kroppen. Vi vänder oss till den stora delen kvinnor, det vill säga dem som kanske saknar, eller har en begränsad träningsbakgrund, har ont om tid, saknar motivationen men har ändå viljan att förändra sitt liv och leva mer hälsosamt”.

HEJA OSS!!! Sitter just nu med allt material till nummer två som har deadline imorgon. Så gissa vad jag kommer göra ikväll och imorgon.

Igår var det dags att köra igång vardagen igen. Mötte upp Pär K i ottan för en lugn och fin ( läs snabb och svettig ) cykeltur till söder. Sedan blev en bra start kl 6.30 på Eriksdalsbadet. Eftersom jag inte simmat på tre veckor vill jag lova att det var jobbigt och axlarna gjorde sig påminda ganska tidigt. Men jäklar vad härligt jobbigt det var att simma igen. 

Dagen spenderades på gymmet med PT-klienter. Hade bara bokat in inomhusträningar igår, vilket var skönt då regnet smattrade mot fönstret hela dagen. Och igårkväll var det dags för träning på Bosön. Alltså!! Vilket gäng jag tränar med på tisdagarna. Dom är så jäkla snabba så jag ser knappt skuggan av dom när dom passerar mig. Helt galet!! 

Gårdagens pass var 2x1600m + 4x400m ( alt 6×400). Behöver jag säga att det var jobbigt? Fy tusan! Men jag känner att det finns mer att ge. Jag måste våga gå på mera och sluta fega om jag ska bli snabbare. På något sätt tycker jag att det känns som att det går så jäkla långsamt när jag springer ute på Bosön. Det måste vara fel på banan….. 😉 Sedan så jämför jag mig med ”snabbkillarna” också, vilket jag måste sluta med. Dom är i en helt annan division.

Men vilken tisdag det blev!! Riktigt bra jobbmässigt och jäkligt jobbig träningsmässigt!

På dagens träningsschema står det cykel + styrka. Så då är det bara att göra som coachen säger!

Och ikväll är det dags för SATS-premiär för min del. Kl 16.30 på SATS Fridhemsplan kommer jag köra min Runners Strengthklass. Det ska bli riktigt sköj 🙂

I övrigt så såg jag en uppdatering från Vasaloppet igår. Det verkar fortfarande råda snöbrist i Dalarna och att dom jobbar på att tillverka konstsnö. Undra om det blir något Vasalopp i år? Dom skulle ta nya beslut den 17 januari igen. Så vi får helt enkelt vänta och se vad som händer.

20140108-062400.jpg

20140108-062414.jpg

20140108-062422.jpg

20140108-062432.jpg

20140108-062439.jpg

6 tankar på “Tisdagskul!

  1. Har precis köpt tidningen ska bli så spännande och till allt fick jag en promenad på en timme bara för att köpa den, så den har redan gjort nytta 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s