Premiär på SATS och Runners Strength

Igår var det äntligen dags för SATS-premiär för min del. Kan lova att jag var riktigt taggad för att köra klassen Runners Strength by Urban Tribes.

Kl 16.30 var det dags att köra igång på SATS Fridhemsplan för en knökfull sal. Det var riktigt härlig energi i salen och jag njöt för fullt i 55 minuter. Riktigt roligt. Alla åldrar, tjejer, killar och allt från erfarna löpare, triathleter till helt nybörjade var med på klassen. Underbart!!!

Längtar redan till nästa onsdag när det är dags igen!!!

Efter 55 svettiga minuter på SATS var det dags att ta sig hem för att köra 75 minuter trainer. Det var bara att dunka in hörlurarna i öronen…lite unz unz….och trampa!!! Sen var jag trött! Hade planen att sätta mig och jobba efter det….men det blev sängen och natti natti istället. Lika bra det. Får jag inte sova går det inte liksom inte att fungera.

Men det känns verkligen som att träningen går riktigt bra just nu. Visst…jag får kämpa med löpningen med vad tusan……det är inte nu jag ska vara som snabbast.

Och torsdag är torsdag….då får jag rivstarta med att jaga raketen Pär Kristoffersson på cykeln på morgonkvisten. Jäklar vad vi trampar på bort till Eriksdalsbadet vid 6-tiden. Jag vet inte om det är Pär eller jag som drar upp farten. Fort går det ialla fall. Pär cyklar till och med så fort så att ryggsäcken flyger av….så gissa om det går undan på cykeln då. Herrejösses!! Förstå när vi ska ut och rasta våra Cervélo P3:or i vår! Oj oj oj!!! Tror nästan att min är lite snabbare än Pärs 😉

Sen fick jag och Tobbe in ett jäkligt bra simpass imorse. Tror tusan att det tog en timme att komma ner i varv och innan eftersvettningarna ville sluta. Tusan!!

Idag har jag varit på SKANSKAS nya lokaler och kört pass. Oj vad fint det var. Otroligt fin gymanläggning. Kommer köra pass där tre gånger per vecka nu.

Nej….nu är det dags att jobba. Här ska skrivas krönika. fixas med ett PT-rep och lite annat smått och gott som skall vara inne hos tidningsförlaget ikväll.

Då kör vi!!

Fram med kaffekannan och bullarna!!! 🙂

20140109-191015.jpg

20140109-191022.jpg

20140109-191043.jpg

20140109-191053.jpg

20140109-191059.jpg

20140109-191128.jpg

1 tanke på “Premiär på SATS och Runners Strength

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s