Två jordglobar och två spaghettiben

Frukost! Kan vara det godaste målet  på hela dagen!

Jag älskar att äta frulle. Framförallt när man kan sitta och äta i lugn och ro. Gröt eller yoghurt med musli. Någon god macka med pålägg, kaffe, ägg, någon frukt och att läsa en tidning. LÖVE IT!!! Det brukar ge en suverän start på dagen.

Den här veckan har det blivit på tok för lite sömn för min del. Inte bra. Men det tog jag igen i natt då jag dundrade in med dryga 10 timmar på sömnkontot. Välbehövligt. Sen har man ju nästan svårt att kunna öppna upp ögonen. Och när man väl har fått upp dom – i kisande läge –  känns dom som två stora jordglobar. Det känns nästan som att man har fått en smäll eller något. Helst vill man bara lägga sig i sängen igen och slumra till.

Jag har så otroligt svårt att kunna prestera bra på träningen om jag inte får sova. Sömnen är en otroligt viktigt del. Kroppen behöver få sin vila och återhämtning. Jag måste säga att jag har blivit väldigt mycket bättre på att sova och ta powernaps nu mot vad jag var förut. Då kunde jag bara köra på. Det måste vara åldern som gjort mig så här klok.

Var på jobbet vid 6-tiden igår. I väntan på att min första PT-klient skulle komma passade jag på att köra med rullen. Ont som tusan men ack så behövligt. Trots att klockan bara var runt 6-snåret så kunde jag till och med göra konster på rullen. Oj oj oj!! 🙂 Man måste ju få roa sig med något sköj på morgonkvisten. i sin ensamhet på gymmet. Jag såg säkert inte klok ut när jag satt där på rullen och försökte ta kort på mig själv….men har man ingen egen fotograf som är med en på dagarna så har man inte och då får man helt enkelt göra två saker samtidigt.

Igår blev det ett kortare styrkepass tillsammans med min polare Jonas ute på Skanskas gym. Vi körde bland annat marklyft, axelpressar och kettlebellsvingar. Starka som få 😉 Usch det märks verkligen att jag har slarvat med styrkan senaste tiden. No good!!

Tog mig även iväg på SPIF:s simträning igårkväll. Av någon konstig anledning lyckas jag alltid tajma in dom träningarna när det är mycket bensparksträning. Så även igår. Det blev många hundringar med benspark och platta, varvat med lugnare frisim, medley och skovel.

Bensparken är inte min favorit. Det känns ju fasiken som att jag är helt stilla i vattnet. Snackade med Leo – vår simtränare – och bad han kika på vad jag gör för fel. Svaret blev: Du har cykelhöft! Du cyklar för mycket 😉 Jahapp!! Så jag får väl kämpa på att skjuta fram höften mera i vattnet. Faan att det ska vara så svårt. Jag känner ju själv att ha tappar höften en del i vattnet. Jaja…..övning ger färdighet….så det är väl bara att träna, träna och träna. Efter alla bensparkar med platta kändes benen som två spaghettiben.

Nej nu blir det lite chill framför vinterstudion där jag ser att polare Nike Bent är med. Sen väntar ett längre distanspass löpning. Men jag måste vakna på riktigt först!! Jäkligt seg idag!! Måste få stressa av lite……herregud det är ju lördag!!!

Och dagens påminnelse till mig själv: DRICK MER VATTEN PÅ DAGARNA!!!!! Jag måste skärpa till mig på den fronten – BIG TIME!!!

Hörs da!

20140111-115625.jpg

20140111-115652.jpg

20140111-115709.jpg

20140111-115729.jpg

20140111-115744.jpg

20140111-120016.jpg

20140111-120025.jpg

20140111-120040.jpg

20140111-120051.jpg

20140111-120107.jpg

20140111-120503.jpg

2 tankar på “Två jordglobar och två spaghettiben

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s