Testvecka på G!

20131115-130439.jpg

Det blev tre riktigt bra timmar på spinningcykeln idag. SPIF-gänget var laddade som alltid och det tar inte många minuter innan jag går igång på spinningcykeln. PANG säger det så har tre timmar passerat i en liten susning. Okej – kanske inte så enkelt men jag tycker alltid tiden går fort….ialla fall när man sitter på ledarcykeln.

Det passet fick avsluta min träningsvecka. Hade inget mer inplanerat idag vilket kändes skönt. Det firades med en skön återhämtning i soffan hela eftermiddagen. Det finns väl inget som slår soffläge och vinterstudion med Andre Pops! Och helst inte efter att man själv har fått in sin egen träning. Sedan blev det en finare söndagsmiddag med hemmagjorda hamburgare och Coca Cola! Slurp!

Nu känns det som att det är dags att börja ladda ordentligt för kommande vecka. Den kommer bli tuff, både fysiskt och psykiskt med tester både på löpningen, på trainern och i bassängen. Jag vet inte vad som känns värst? Det kommer bli många svordomar och en hel hög med jävlaranamma!!

Löpningen – är ju alltid jobbig – och framförallt när löpformen är förjäkla dålig. Mentalt är det också otroligt tufft. Men det är bara att gilla läget och göra sitt bästa. Det ska bli intressant att få ett kvitto på hur löparformen är just nu. Just nu jämför jag mig med ett gäng gaseller 🙂

Cykel/Trainer – Kommer att ske mot mitten av veckan. I min ensamhet trampandes hemma i lägenheten. Mysigt värre. Cervélon ser ialla fall väldigt laddad ut!

Simningen – Kommer att ske på lördag. Jippi!! Eller?

Jaja….det är bara att tagga till ordentligt och ta en sak i taget. Löpningen känns nog faktiskt som det tuffaste just nu så det ska bli skönt att få det avklarat tidigt. Har nyss fått ventilera lite med coachen. Känns alltid lika bra att få lätta sitt hjärta lite.

Vad händer mer i veckan?

Det kommer vara full fart med PT-klienter på gymmet och med utomhusträningar. Jag kommer starta upp med att köra klass på ett nytt ställe imorgon också. Ska bli sköj. Det vankas styrelsemöte med SPIF och lite fixande med elit/klubblagsgänget. I övrigt så ska jag sova mycket och träna på duktigt under mina planerade träningspass!!! Frågan är om det kommer bli någon skidåkning? Tiden går fort och det är bara 43 dagar kvar tills jag står på startlinjen av Vasaloppet ÖS. Herrejösses!

Träningmässigt ligger jag X antal skidmil minus mot vad jag hade planerat. Men jag ligger fortfarande plus mot förra årets träningsmängd. Inte illa! Räknar med att få några mil till i benen innan det är tävlingsdags. Sen är det bara att kötta järnet i spåret!! 🙂 Shit pommes vad det ska gå undan! Kommer inte ha tid med att stanna och snacka om jag ser någon i spåret. Kommer knappt ha tid att stoppa i mig någon obligatorisk bulle och blåbärssoppa. Det får bli mumsiga gels och kanske några sockerkickande bars efter vägen….mumma vad gott! 🙂 Sedan känns det som att man har 10 kg socker i munnen när man går i mål.

Nej hörrni!!! Ha en skön söndag!!

Nu är det dags att vila knoppen och knoppen stund innan den ska få jobba stenhårt den här veckan!

Hepp hepp!!

20131129-071654.jpg

Löööööve you darling!!!

Löööööve you darling!!!

20131203-221411.jpg 20131203-221321.jpg 20131015-221555.jpg 549171_10151277377536606_181289939_n 20131015-221611.jpg IMG_0381 IMG_5957 IMG_6805 IMG_6617 IMG_6832 IMG_6294

Och här är jag på Stafettvasan 2011. Sanna Halllberg körde första sträckan. Jag körde den andra mellan Mångsbodarna - Evertsberg 24 km. Åker tydligen med tungan ute. Sista sträckan avslutades med grymme Teodor Peterson!!! Vilket lag! Nu åker vissa till OS och tävlar! Ska bli otroligt spännande att följa. Och vilka dressar vi fick tävla i. Sjukt varma överdragsjackor. Men vad gör man inte för sina sponsorer :)

Och här är jag på Stafettvasan 2011. Sanna Halllberg körde första sträckan. Jag körde den andra mellan Mångsbodarna – Evertsberg 24 km. Åker tydligen med tungan ute i hopp om att åka snabbare. Sista sträckan avslutades med grymme Teodor Peterson!!! Vilket lag! Nu åker vissa till OS och tävlar! Ska bli otroligt spännande att följa. Och vilka dressar vi fick tävla i. Sjukt varma överdragsjackor. Men vad gör man inte för sina sponsorer 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s