Upp och hoppa!!

Det är dags att fylla kroppen med energi och bege sig mot Friskis Lindhagen för att hålla i 3-timmarsspinningen med SPIF Triathlon. Såg att det var fullbokat och väntelista. SPIF:arna är på hugget så här i januari.

Idag är det jag som skall hålla i passet. Passet kommer vara uppdelat i olika etapper och vi kommer cykla allt från tunga och långa backar, till raksträckor….och en och annan intervall. Vi kommer hinna med lite smått och lite gott under dessa tre timmar på spinningcykeln och jag hinner snacka en massa skit också.

Hoppas gänget är laddade!  Det är jag 🙂

Just nu råder det inget bra cykelföre utomhus. Snö på backen och det innebär att min gamla pärla får stå i cykelförrådet nu. Inte bra. Det är ju så fantastiskt enkelt och smidigt att cykla i den här stan för att transportera sig.

Det får bli en morgonpromenad idag helt enkelt! Funkar det med.

Och jag hoppas att ”mina” städkillar är med passet idag och håller ordning i salen efter våra cykeltimmar )

 

20131215-202545.jpg 20131215-202538.jpg 20131215-202443.jpg 20131215-202553.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s