Tänk att få möta den här puddingen…..

…….Varje morgon!!!  När jag kommer till jobbet står han där och visar upp sig. Lite lätt oproportionerlig i kroppen…enligt mitt tyckte. Mr flex – Arnold himself. Herregud!! ”Lilla” killen! Frågar man mig så tycker jag inte att det är vackert. Inte någonstans faktiskt. Det ser liksom bara jätte konstigt ut. I mina ögon är han ingen pudding!

Igår var det en lång dag. Hade PT-klienter på gymmet, klass på Skanska och däremellan han jag trycka in ett cykeltest på trainern. ( Får återkomma till det när jag snackat med coachen ). Det var ialla fall jäkligt jobbigt. Fy tusan. Jag kan ialla fall säga att det sprutade mjölksyra i benen igår. Jag ville nästan gråta när jag satt där och kämpade. Grannarna måste ju tro att man är helt galen. Jag har några grannar som bor mittemot mig som ALLTID står och pratar i telefonen i fönstret och tittar på mig när jag sitter och cyklar. Dom tycker nog att jag är lite knäpp. Men den bjuder jag på.

Jag bara känner att det är dags att göra något move snart 🙂 Mest för att se hur dom reagerar. Det verkar som att dom inte förstår att jag ser att dom står och tittar på mig.

Var även på styrelsemöte med SPIF Triathlon igår. Där kan man säga att jag gick lite crazybananas. Jag vet inte om det var cykeltestet som tog mycket energi igår, för jag var så otroligt hungrig. Grabbarna bara satt och gapade när jag tryckte i mig alla mat, bullar och mazariner. Herregud!! Kroppen behöver ju energi 🙂

Det är mycket roligt på gång i SPIF Triathlon nu och den 30 januari är det dags för årstämma. Jag har tagit på mig att ta hand om elit/klubblaget för SPIF och på årsstämman kommer vi presentera årets laguppställning. Ett grymt gäng!! 🙂 Så komsi komsi och spana in gänget.

Avslutade med att simma med SPIF på Eriksdalsbadet igår…..i 50:an. Det blev ett riktigt bra pass som var inriktat på 200m och 100m.

Nej vet ni vad? Nu är det dags att hoppa i plurret igen. Lite fredags AW i bassängen på Kronobergsbadet är ju inte helt fel. Eller vad säger ni? 🙂

//Fisken Bea

20140117-182132.jpg

20140117-182138.jpg

20140117-182145.jpg

20140117-182208.jpg

20140117-182221.jpg

20140117-182227.jpg

20140117-182233.jpg

20140117-182250.jpg

20140117-182410.jpg

1 tanke på “Tänk att få möta den här puddingen…..

  1. Damn, de där bullarna såg helt fantastiska ut! Och det är klart det behövs mycket energi för att driv<a all din träning och alla andra aktiviteter. Mer mazariner till dig. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s