Jo tack!

24 januari. Det har gått en månad sedan det var julafton och det är precis en månad kvar till Vasaloppet Öppet Spår. Nu börjar nedräkningen på allvar.

Och skidträningen går bra? Jo tack….jag både simmar, springer och cyklar och kör lite styrka emellanåt. Det är lite så det är just nu. Det är lite svårt att hinna med allt. Skidåkningen lyser med sin frånvaro.

Igår startade jag dagen med ett fantastiskt trevligt morgonjoggsmöte vid 7-tiden. Det är trevliga grejer på gång! Och i nästa vecka ska jag iväg på en tidningsintervju för en grej. Kan också bli väldigt trevligt.

Fredagarna har blivit lite av min styrketräningsdag och imorse var det dags för ett PT-pass. Oj oj oj vad det är behövligt för den här kroppen.

Det blev bland annat chinsträning, marklyft, armhävningar mot stång, rotation med armsvingar, kettlebellsvingar och masken. Sköna övningar och jag var helt slut efter styrkepasset. Avslutade som alltid jobbfredagen med att köra en 45min spinning på Skanska. Inte helt fel.

För att orka med kvällens och helgens alla träningspass ska jag göra något riktigt gött nu. Någonting som jag inte har hunnit med att göra under hela veckan. Jag ska krypa ner i soffan och slappa, ta en powernap, chilla, softa, inte göra ett skit!! Åhhhhh vad härligt. Kroppen kommer jubla över att få slappna av en stund. Återhämtningen är otroligt viktig och nu ska jag verkligen återhämta mig i soffan en stund. Släppa jobb och träning!

Hörs!!

20140124-133231.jpg

20140124-133245.jpg

20140124-133259.jpg

20140124-133306.jpgHittade några gamla bilder i datorn som jag bjuder på denna fredag! Jag och herr Jöback för några år sedan när vi skulle köra Vasaloppet. Vi hade en otroligt fin dag. Vi körde loppet ihop från start till mål i en fin och lugn fart. Då hade vi ingen tidsstress. Käkade bullar, drack blåbärssoppa, snackade, vallade om skidor och sprang på toa 195 gånger. En trevlig resa på 90km och med 500m spurt på slutet, då vi tog i som om vi skulle spricka. Vi ville ju inte mesa på upploppet. Där går gränsen! 🙂

Dagens snyggingar! Oscar och jag inför Vasloppet för några år sedan. Orre fick låna min nya tävlingsdräkt från Hede SK - jag körde med min gamla från 1995.

Dagens snyggingar! Oscar och jag inför Vasloppet för några år sedan. Orre fick låna min nya tävlingsdräkt från Hede SK – jag körde med min gamla från 1995.

Snyggaste minerna på banan. Vi tar tydligen i stenhårt.

Snyggaste minerna på banan. Vi tar tydligen i stenhårt sista meterns.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s