Jag känner doften……

Det går absolut ingen nöd på oss sporttokar på helgerna. Vinterstudion på SVT och sen så bjuder även TV4 och TV4Sport upp till helgkalas. Underbart.

Idag visade dom Marcialonga på TV4Sport. Det är en tävling jag verkligen skulle vilja köra. En vacker dag ska jag stå där på startlinjen! När den vackra dagen kommer, det återstår att se. Men istället för att köra skidor idag blev det ett trainerpass. Ett långt sådant stod på schemat också. Jag har absolut inga problem med att sitta och cykla länge på trainern. Egentid deluxe, söndagsmys och söndagsfys. Allt i ett liksom. Och med mycket sport på tv:n har jag inget att klaga på. Ibland är det skönt att inte ens behöva gå utanför dörren för att träna.

Dagens underhållning blev längdskidor, utförsåkning och triathlonfilmer. Norska herrarna dominerade stort i Marcialonga och på damsidan fick vi in bästa svenska dam på tredje plats. Grymt!!! Vill man kolla in de svenska resultaten kan man klicka in här. Såg att min polare Fredrik körde in på en fin tid på 3:55:17. Starkt! Sedan vill man ju absolut inte missa Pops och Vinterstudion på SVT. Det hör liksom till på helgerna. Och vips så hade jag fått in mina dryga tre timmar på cykeln.

Nu känner jag doften av ………vila!! Imorgon väntar VILODAG!!!!!! Hurra!!! Det ska bli otroligt skönt för kroppen att få vila. Älskar att få starta veckan med att vila. Har bokat in ben/sätesmassage imorgon. Antar att det kommer att göra jäkligt ont. Det brukar bli armbåge på rumpan och det brukar göra så jäkla ont. Och framförallt nu när jag har slarvat lite med att gå på behandling. Dessa stackars ben och lilla rumpan behöver regelbunden kärlek och omvårdnad. Och det första jag ska göra när jag kommer till jobbet ( gymmet ) imorgon är att lägga mig på rullen och sträcka ut kroppen och ta 10 långa djupa andetag. Förjäkla gött och det är faktiskt inte en helt fel start på måndagsmorgonen. Harmoni!!!

Bild tagen av Luca Mara och från Fitness Lifestyle nr10 2013

Bild tagen av Luca Mara och från Fitness Lifestyle nr10 2013

Nu checkar jag ut för den här veckan och går all in för vila!!! Vila, vila, vila!!!!!

Detta firas med söndagstacos. Inspirerad av Rickard som jag träffade i simhallen ikväll. Vem har sagt att man måste äta tacos på fredagar? Kan bara säga att det funkar precis lika bra på en söndag! 🙂

Over and out!!

PS: Får man önska sig något just nu så önskar jag att det blir vår/sommar med mycket sol och värme. Jag är klar med vintern nu! Jag vill ta min Cervélo på en tur i friska luften, jag vill springa på asfalt och tänk att få simma utomhus i öppet vatten. Men en fågel viskade i mitt lilla öra att jag snart ska få åka till värmen och ett fantastiskt ställe på träningsläger…….wiiiiiii!!!! 🙂

20140126-201745.jpg

20140126-201757.jpg

20140126-201804.jpg

20140126-201831.jpg

20140126-201908.jpg

IMG_4932 IMG_4965 IMG_5143 IMG_5258

1 tanke på “Jag känner doften……

  1. Skönt med vila! 🙂 jag ska också på massage imorgon, tror liksom du att det kommer göra så så ont i rumpan!!! Men våra kroppar kommer vara glada på oss imorgon 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s