Jag känner mig hög!!

Idag startar vi med att skruva upp volymen! ”Pump it up”! Throw your hands up in the air! Nu kör vi!

Här sitter jag i min ensamhet framför datorn med mungiporna uppe vid öronen och ler. Det går liksom inte att få ner dom…..mungiporna alltså. Vilken dag!! Vissa dagar är bara för bra. Jag känner mig hög på livet just nu. Hög på träning, hög på mitt underbara jobb, hög på att jag får träffa så många sköna människor hela dagarna.

Idag har jag hunnit med lite smått och gott och framförallt så har jag träffat otroligt många grymma människor. Har kört två spinningklasser idag på två olika gym och vilket jäkla ös det var på båda klasserna. Herrejösses!!! Holy macarony!!! Sen avslutade jag med att köra en Runners Strength nu ikväll. Det var ett otroligt bra drag på gänget idag. Under ”drillsen” var det inte bara jag som lät i salen. Alla vrålade!!!! Man kan ju inte annat än gå ifrån en sån klass med ett stort leende på läpparna.

Och halva nöjet är ju att snacka med alla innan klassen börjar. Kolla av läget, snacka lite skit och skratta lite. Sen efter klassen kör vi eftersnack och det är minst lika trevligt.

I gymmet har det också varit bra drag. Både med klienter och för egen del. Har hunnit med att köra styrka i gymmet idag med fokus överkropp. Latsdrag – min favvoövning fick så klart vara med.

Har även varit hos Bonnier tidskrifter på en intervju för en tidning. Det blev ett riktigt bra möte och tiden bara rusade iväg. Tack för idag Klara! Återkommer om vilken tidning och när den kommer ut! 🙂

Utomhus har det dock varit iskallt idag. Tusan vilka kalla vindar som blåser. De går rakt genom kroppen. Men nu när snön är borta från vägarna går det ju att cykla med ”pärlan” igen. Så den fick vara mitt transportmedel idag. Men tusan vad kallt det var att cykla.

Sen får jag tacka Resorb Sport för påfyllning i förrådet!!!

Jag får tacka Julia för det rosa paketet!

Summa summarum kan jag inte annat än säga – WOW vilken onsdag!!!

Tjofadderittan hey hey!!!! Jag känner mig hög – hög på livet, hög på träning, hög på jobbet!!

Hepp hepp!!!

Pump it up!! 🙂

20140129-191002.jpg

20140129-191034.jpg

20140129-191052.jpg

20140129-191127.jpg

20140129-191202.jpg

20140129-191216.jpg

240_14186906605_3321_nBjuder på en bild från en svunnen tid. En lite yngre jag på ett fjällhotell någonstans hemma i Härjedalen! Pump it up!! 🙂

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s