Tänk om!

Det blev vilodag i måndags. Otroligt skönt för kroppen och knoppen att få ta det lite lugnt.

Igår var det däremot full rulle igen. Morgonsim på Eriksdalsbadet i ottan. Finns det något mysigare än att starta dagen med att köa med ett gäng träningsnördar innan klockan ens har slagit 6.30? Nej den är svårslagen. Fick ta t-banan dit igår. Men herregud! Segt och tråkigt. Nej tacka vet jag att cykla över västerbron på morgonkvisten så man hinner vakna innan man når söder.

Efter insimmet körde jag och Johan: 1×50 +1×100, 1×200, 1×400 + 1×400+1×200+1×100+1×50. Ett bra sätt att starta dagen på innan det var dags att bege sig mot jobbet.

Något som är svårslaget är ialla fall att försöka hänga på ”gasellerna” ute på Bosön. Dom har otroligt bra fart under fötterna. Jäklars!!! Gårdagens pass på Bosön bestod av:

Uppvärmning: 2×2000 + 3×800 – Nedjogg

Tvåtusingar kan kännas långt och igår var inget undantag. 10 varv runt banan på Bosön. Kroppen kändes tung och seg och jag saknade löpsteget.

När det sedan var dags att springa 800m kom jag in i andra andningen. Då vaknade kroppen till liv och på min andra 800:ing dök det upp: Löpsteget som jag saknat. Jag vet inte vad det är som händer med löpsteget,  men det bara går riktigt bra och jag får en helt annan löpstil. Lättare steg.

Jag är ju sämst på att värma upp. Jag behöver skärpa till mig på den fronten. Jag är ju en riktig slowstarter. Alltid när jag är ute och springer tar det ungefär 7km innan jag börjar komma in i en okej rytm, andning och hittar ett bra flow. Samma visa varje gång.

Och när jag är ute på Bosön blir det på tok för lite uppvärmning för min del. Skärpning på den fronten!!! Om jag värmer upp mer kanske det där lättare löpsteget kommer lite tidigare under passet. Tänk om jag kunde skärpa till mig! Tänk om!!! Ja nu ska jag tänka om . Nästa vecka ska jag köra en lååååång uppvärmning! Punkt slut!

Jag har alltid haft svårt med uppvärmning. Kommer ihåg när jag tävlade i längdskidor. Alla värmde upp utom Bea – för hon hade inte tid med det för hon skulle snacka istället. Jag var som ett litet yrväder. Skulle snacka med alla här och där. Det var ju betydligt mycket roligare än att värma upp tyckte jag.

Nej!! Dags att ta tag i dagen som bland annat kommer innehålla: jobb i gymmet, klasser och tidningsintervju – för vilken tidning då kan man undra? Det behåller jag för mig själv en liten stund till.

Sen får jag tacka PT Kvinna för snygga kläder. Merci!!!

Ciao!!!

20140129-062402.jpg

20140129-062409.jpg

20140129-062421.jpg

20140129-062427.jpg

20140129-062435.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s