Nu börjar det närma sig!

Pling pling pling!! Dags att checka ut från jobbet för denna veckan och dags att checka ut från januari. Härligt! Mindre härligt är det dock att det snöar ute. Jag vill inte ha mer snö nu. Ge mig vår och värme!!! Herregud!! P3:an vill ut på cykelbanan och jag vill springa på asfalt!

Jag är ju ingen fantast av löpbandet – men igår var det bara att gilla läget. Drog iväg till gymmet och körde ett helt okej pass. Benen var det dock väldigt dålig skruttibangbang i. Tunga som blyklumpar. Men vad tusan. Det kan inte gå lätt alla dagar när man springer. Okej nu var det i och för sig extremt längesedan det kändes lätt med löpningen. Men det är väl bara att ”slita” vidare och hoppas att det kommer att lossna till våren.

Körde ett PT-pass med Bryggan imorse. Det blev bland annat ”välta däck” och ”slå på däck”, marklyft med burpees, dips och fällkniven. Sedan blev det fullt ös i Skanskas spinningsal på lunchen.

Under eftermiddagen har jag har träffat Johanna som jobbar som PT i Göteborg. Hon och jag är kollegor i tidningen PT Kvinna. Det blev mycket snack och en hel del planering inför roliga event under våren. Riktigt kul att ses!

Ikväll har jag simträning på agendan. Men kroppen känns för trött. Sovit dåligt och sovit för lite vilket resulterar i att det blir hemmakväll i soffan istället. Och soffan och jag har inte hunnit umgåtts på hela veckan, så jag tror att det kommer bli riktigt bra att få lägga sig raklång i soffan under ett varmt täcke.

Räknar med att vakna med en utvilad kropp imorgon som kommer vara taggad för träning.

Tummen upp för att det är fredag och slut på januari!!!!

Tummen ner för att snön värker ner utanför fönstret!!!

Tummen upp eller ner för att det är 24 dagar kvar till Vasaloppet Öppet spår? Jaaaa……bra fråga. Jag lever fortfarande i förnekelse att det börjar närma sig. Men jag är lugn. Herregud – 24 dagar är ändå 24 dagar. Då räcker det gott och väl med att jag ställer mig på skidorna om 23 dagar. Fjolårets 14:e plats i damklassen på Öppet Spår måndag ska jag slå och tidsmässigt hoppas jag på en bättre tid. Eller rättare sagt jag ska åka snabbare i år.

Sist jag stod på skidorna körde jag skate. Varför kan man fråga sig? Jo, för att jag var så extremt lat och inte orkade valla dom klassiska skidorna. Så dom klassiska skidorna är alltså orörda sedan förra årets Vasalopp. Men dom gick ju hyffsat snabbt då, så jag räknar med att dom kommer gå lika bra i år. Sen om jag är i bättre eller sämre form som förra året – det återstår att se.

Livet är en fest!!!

Och ikväll blir det fest i soffan framför tv:n. Guuuud så gött!!!

Häääj häääj!!

20140131-174948.jpg

20140131-175007.jpg

20140131-175043.jpg

20140131-175057.jpg

20140131-175109.jpg

20140131-175119.jpg

20140131-175127.jpg

20140131-175133.jpg

20140131-175148.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s