Tröskel till hink

Jag var så där lagomt sugen på att springa på löpbandet idag. Men ville få in bra kvalitet på passet, så det var bara att ta sig i kragen. Ute har det varit ett riktigt plask och slaskväder idag.

Problemet var bara att jag hade jäkligt svårt att ta mig i kragen. Jag satt mest hemma och väntade på att någon annan skulle springa passet åt mig. Men det var tydligen ingen som ville göra det…..så jag släpade mig iväg till gymmet efter lunch.

Hade ett förträffligt fint tröskelpass på agendan idag. Det kändes riktigt bra till en början. Men mot slutet av passet började jag må så jäkla illa. Blev tvungen att hoppa av löpbandet och ”nästan” ställa mig vid hinken. Inte för att jag var sååå sjukt trött utan för att det kändes som att jag fått i mig något skit. Var alldeles likblek. Magen kändes inte okej och jag trodde nästan jag skulle behöva uppsöka spyhinken.

Vette tusan om jag ätit något skit. Mår inte bra ialla fall. Mår så där så det verkligen känns som att kroppen har fått i sig något som den inte tyckte om. Så nu har jag legat däckad i soffan under täcket sen jag kom hem. Känns inte helt hundra. Men jag räknar med att vara på banan imorgon igen. Då är det nya tag. Dock ingen löpning. Cykel och sim står på agendan.

Sen ska jag även iväg på kick off med Sturebadet imorgon. Det brukar vara en trevlig tillställning och alltid kul att träffa lite kollegor. Vi är ju ett skönt gäng som jobbar ute på Sturebadet Haga. Bland annat profilen Susan Lanefelt som är en guru i branschen. Hon var ju i full gång med gymping ungefär när jag föddes…..eller jag var väl 2 år när denna videon gjordes. 🙂

Tror garanterat det kommer bli en grym kick off med sköna kollegor……+ fina träningspass imorgon!

//// Kniiiip 🙂

Och så här ser jag ut på väggen ute på Sturebadet Haga :)

Och så här ser jag ut på väggen ute på Sturebadet Haga 🙂

Och så här ser jag ut på väggen ute på Sturebadet Haga 🙂

2 tankar på “Tröskel till hink

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s