70min asfaltsnötning!!

Det har hänt något den här veckan. Det känns som att det har lossnat en hel del träningsmässigt. Så jäkla gött. Det känns som att jag har slitit som en tok en längre tid nu, utan att det har gått framåt.

Men på löparsidan går det betydligt lättare. Benen har känts otroligt starkare och piggare.  Körde ett bra pass på Bosön i tisdags och ikväll blev det 70min asfaltslöpning med några fartökningar. Och hur gött är inte det liksom? Att få springa på asfalt är en njutning. Lajk på den! Jag vill inte ha någon mer snö nu. Jag är redo för vår och värme och fin asfaltslöpning…..och solsken!!!!

På simsidan har det också släppt en hel del. Inte en dag för tidigt. Nöter på med morgonsimning i sällskap med Tobbe och Johan och idag var även Erik med. Vi fick in ett bra pass och en välförtjänt kaffe efteråt.

Idag har det varit Hälsodag på Skanska. Jag har kört spinning med gänget. Riktigt sköj. Jag gillar verkligen deras nya gym.

Har även lyckats få in mina styrkepass den här veckan. Två kortare pass. Också väldigt behövligt. Men när jag ser bilder på hur jag ser ut bakifrån kan man ju nästan undra vilken sport jag håller på med? Dom kallar mig för ”biffen”. Haha…….ja ja. Jag får väl vara lite biff då.

Helgen närmar sig med stormsteg. Har en hel del projekt på agendan under helgen. Några extremt roliga grejer. Ska fixa klart det sista inför nummer 2 av tidningen PT Kvinna.

I övrigt så går jag mest bara och hoppas…hoppas…hoppas….hoppas….hoppas…och hoppas på en grej! 🙂

Nej nu taggar vi till för en grym fredag!!!!

Yiiihaaaa!!!!

//Biffen Bea

PS. Spana in filmen från när Viktor rodde i land efter 61 dagar ute till havs i en liten båt. Vilken känsla det måste ha varit att äntligen få se människor och kliva i land. Måste kontakta Viktor för en liten intervju. Men han ska få njuta ett tag nu, innan han åker hem till Härjedalen igen.

http://tidningenharjedalen.se/aktuellt/1.6798163-viktor-klarade-rodden-over-atlanten

20140206-220341.jpg

20140206-220348.jpg

20140206-220354.jpg

20140206-220403.jpg

20140206-220411.jpg

20140206-220458.jpg

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s