En tur ut till Köööngen!

Uppvärmningen till gårdagens träningspass blev OS-silver med Kalla! Jäkligt stark brud det där!!! Heja heja!!!

Efter skidåkningen blev det dags att röra på kroppen.

Igår var det 100 minuter löpning på agendan med kommentaren ”luuuuugnt” från coachen.

Ja ja…….lugnt är lugnt och då ska det vara lugnt. Jag har en liten tendens att springa lite för fort när det ska vara lugnt. Hade bokat upp min polare Jonas att följa med på gårdagens pass. Alltid trevligare med sällskap när man ska köra långa, lugna pass. Då hinner man snacka om både det ena och det andra.

Jag hade planerat en tur ut till Drottningholm och tillbaka. I vanliga fall blir det mest en tur på cykeln den vägen när man ska ut mot Ekerö. Men igår fick löpardojjorna ta mig dit.

Otroligt skönt med asfaltslöpning och benen kändes hyffsat pigga. Och Jonas fick agera farthållare då jag inte hade någon klocka med mig ( den ligger så fint kvar i en spinningsal på ett gym i stan ). SLARVFIA!!!! 

Vägen ut till Drottningholm innehåller raksträckor, raksträckor och raksträckor. Det vill säga – det händer inte så mycket. Bra pannbensträning! Väl ute vid Drottningholm tog vi en liten runda runt slottet – vinkade till köööngen och hoppades att han skulle bjussa på lite vatten till två törstiga löpare. Men icke!

Vi fick vända tillbaka in till stan igen. Det blev ett riktigt fint pass och 104 minuter löpning! Till och med solen visade sig igår.

Det firades med skidskytte i soffan – dock utan svensk medalj. Och igår var det dags att byta träningskläder mot ”vanliga” kläder. Tredje gången det här året – herregud!!! Vad händer? Nu får jag nästan ta och tagga ner lite 😉  Det vankades inflyttningsfest hos min golfande kompis Philip. Riktigt trevligt och tack för igår!!

Nu är väskan packad……..med träningskläder. Nu bär det snart av för lite studiofotografering.

20140209-162313.jpg

20140209-162335.jpg

20140209-162349.jpg

 

20140209-162508.jpg

20140209-162632.jpg

</a

 

1 tanke på “En tur ut till Köööngen!

  1. Låter ju som en riktig toppenhelg, du har ju lyckats få med det mesta i schemat… 😉

    Jag kan nog aldrig riktigt vänja mig att springa på asfalt, känns otroligt stumt så terrängen är min favorit… Men det är väl bara att ”nöta”??

    //Mattias

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s