USA bjuder på sol och branta backar

Vilken toppenfredag det blev. San Fransisco bjöd på sol och varma grader. Det känns som att det var längesedan man fick lapa sol. Det var med andra ord välbehövligt.

Startade dagen med en kaffe på Starbucks innan det blev skön morgonjogg, innan staden hade vaknat till liv. Det var otroligt fuktigt ute under morgontimmarna. Sprang en tur längs med vattnet och sedan in mot stadens alla backar. En riktigt skön start som krävde en rejäl dunderfrulle.

Efter frukostkoman packade jag ner lite grejer för att bege mig ut på staden igen. Johan tog med sig kameran. Vi tänkte ta oss mot några sköna backar och vyer för att fota lite coola träningsbilder. Och vilka härliga vyer det fanns. För att inte prata om backarna. Det var rätt bra lutning på dom.

Eftersom vi skulle fota lite blev det en och annan löptur uppför och nedför backarna för min del. Det tog på krafterna och det behövdes X antal fikastop efter vägen. Fika kan man aldrig göra för mycket.

Vi tog oss runt innerstaden och kikade innan vi tog oss ner mot vattnet och utsikten mot Golden Gate. Hittade ett utegym med en fantastiskt utsikt.

Efter att ha varit ute hela dagen i friska luften och traskat, sprungit, fikat och lapat sol somnade jag som en stock igårkväll. Sen vaknar man upp idag och ser att Sverige har tagit OS-guld!!! Yiihaaaa!!! Tusan vad fint!!! Heja Sverige!!!

Själv är det snart dags för en morgonjogg innan det är dags att ta sig över Golden Gates med cykel – ska hyra en linjecykel idag och ta mig iväg på en tur. Kan bli rätt najs!

IMG_9930 IMG_9931 IMG_9934 IMG_9938 IMG_9970 IMG_9984 IMG_9985 IMG_9987 IMG_9993 IMG_9994

IMG_0002 IMG_0009 IMG_0029 IMG_0033 IMG_0045 IMG_0049

 

4 tankar på “USA bjuder på sol och branta backar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s