Cykeltjuvar!

Att starta dagen med en cykeltur till Eriksdalsbadet, följt av morgonsim måste vara det bästa sättet att väcka kroppen till liv. Prick klockan 06:07 dyker Pär Kristoffersson upp från grannhuset på sin räjsercykel. Sen blir det en ”lugn” cykeltur över till söder.

Fick in ett bra simpass med grabbarna imorse. Det blev många hundringar och femtior. Som alltid har vi kafferep efter simpasset. Det vill man verkligen inte missa.

Ikväll är det dags för löpträning. Sköna 1000m intervaller står på schemat……..Eller sköna och sköna. Det kommer bli jäkligt jobbigt! Tur för mig att jag ska iväg på benmassage under eftermiddagen. Just nu känns det som välbehövligt. Benen känns inte pigga och alerta för fem öre. Tunga, sega och väldigt långsamma.

Har äntligen fått ordning på min gamla ”pärla” (cykeln) igen efter ett mindre haveri med låset. Någon ”idiot” ( ursäkta språket ) har under en tid försökt sig på att bryta upp mitt blocklås. De har tyvärr inte lyckats. Men det resulterade i att jag inte heller fick upp låset till slut. Fick lämna in cykeln hos cykelaffären som fick såga upp låset. Så  fredags fick jag tillbaka cykeln igen. Lycklig och glad…..ända tills igår.

Kom ut på morgonkvisten och skulle ta cykeln. Då har dom försökt sig på att ha sönder mitt nya lås. Tre dagar……TRE DAGAR fick jag ha ett helt lås. Fan vad trött jag blir. Kan folk inte bara låta bli andras saker. Det är uppenbart att någon verkligen vill ha min cykel!! Men tyvärr!!!! Dom kommer inte lyckas!!!! Jag sätter hårt mot hårt! 😉 Cykeltjuvar vs Bea = 0-2 just nu!!! Om jag var dom så skulle jag passa mig riktigt noga. Dom vet inte vem dom har att göra med 😉

Nu är det dags att hoppa upp på pärlan och bege sig iväg för att köra en Functional moves.

Tjing!

20140225-092226.jpg

20140225-092232.jpg

20140225-092245.jpg

20140225-092253.jpg

 

20140225-092316.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s