Inspektion från Tokyo

Imorse var det ingen vanlig morgon på jobbet. Jag och min kollega Helena som var inne och jobbade tidigt fick träffa en trevlig herre från Tokyo.

Professor Masayuki SATO som kom ifrån Senshu University där han jobbade som professor inom idrottspsykologi. Han var i Stockholm för att göra något arbete på GIH men passade på att besöka vårt gym en sväng. Han frågade snällt om han fick kika, inspektera och fotografera när jag tränade en av mina klienter. Givetvis gick det bra. Han hängde med ett bra tag och efter det att vi var klara med träningen kom han fram och pratade med mig.

Efter ett trevligt möte bjöd han in mig och Helena till Tokyo. Så vem vet……jag och Helena kanske drar iväg 😉 Hur som haver så skulle han vidare till GIH är han skulle träffa ett gäng professorer och prata om idrottspsykologi – det hade jag gärna hängt med på. Ett väldigt intressant ämne.

Annars har jag jobbat ute hela dagen. Det var inte direkt något härligt vårväder Stockholm bjöd på idag. Snarare ett grått, mörkt, blåsigt och kallt onsdagsväder. Men det gick ingen nöd på mina klienter som fick hålla värmen med att springa intervaller och köra styrketräning med hjälp av egna kroppen, träd och bänkar. Fina grejer!!

Själv har det blivit 30 min styrketräning med fokus rotationer av olika slag.

Utfallssteg med rotation, rodd med rotation, armhävning till sidoplanka med rotation, utåtrotationer med gummiband samt crunch med rotation. Sa jag att jag kört rotationsövningar idag?? 😉  Jäkligt gött pass! Jag gillar att skruva och vrida på kröppen!

Har även kört ett jäkligt roligt 45 min spinningpass på Elite. Jag vet inte vad det var idag…..men dom var så jäkla i gasen och peppade varandra så mycket så det slutade med att alla tjöt de sista sekunderna……haha!! 🙂 Underbart!!

Har precis kört ett 45 min löppass med 6×1 min fartökningar. Det märks att vädret börjar bli bättre nu. Det börjar bli lite av ”in-i-ledet” eller ”slalomlöpning” på Kungsholmen nu. Så jag svängde av mot Solnahållet ikväll istället. Betydligt mindre folk. Mötte två personer under mitt pass där ute. Skönt!!! Men det gick rätt tungt att springa idag. Men man kan ju inte ha bra löpardagar alla dagar!

20140226-210556.jpg

20140226-210601.jpg

20140226-210610.jpg

20140226-210619.jpg

20140226-210626.jpg

20140226-210638.jpg

20140226-210800.jpg

2 tankar på “Inspektion från Tokyo

  1. Hej!
    Jag har följt dig via din blogg länge och du är en sådan inspiration för mig så jag tänkte att det kan ju vara trevligt att berätta det. Du har alltid en positiv ton och är härligt peppande. Stort tack! Lycka till med årets satsningar…och resan till Tokyo, jag blir inte förvånad om den blir av! 😉
    Hälsningar Kajsa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s