På löparbanorna och nya ”mirakelapparaten”

HERREGUD!!!

Här skriver jag att jag sover så bra och får in mina sömntimmar. Sen vaknade jag med ett ryck igår vid 04-tiden. Flög upp ur sängen och kom på att jag hade glömt att låsa in cykeln i cykelförrådet under natten – min lilla pärla!  Faaaaan tänkte jag för mig själv. Eftersom det uppenbarligen är någon/några som göra allt för att ta den, har jag nu börjat låsa in den i säkert förvar varje natt. Men jag var uppenbarligen så trött i onsdagskväll att jag glömde låsa in den.

Kunde så klart inte somna om utan var därför vaken från kl 04. Det kändes ju riktigt bra att jag skulle invänta att klockan skulle bli 06 för att möta upp Pär för att cykla iväg till Eriksdalsbadet. Cykeln stod kvar men dom små rackarna hade under natten försökt sig på att bryta sig in i låset igen. LÄGG NER!!!!! Bea vs Cykeltjuvar 3-0!!! 🙂

Den här veckan har jag hållit mig på löparbanor i stort sett hela veckan – Inomhus som utomhus.

Inomhusbanan på Bosön i tisdags och igår jobbade jag uppe på löparbanan på Stockholms stadion i stort sett hela dagen. Jäkligt najs att solen ville visa sig igår också. Löparbanorna på Stadion är nästan helt snö/isfria. Det fanns några is/snöfläckar kvar. Måste få säga att det är en härlig miljö att få jobba i. Mina klienter har fått springa varv efter varv på banan.

På kvällen var det dags för egen träning som också var förlagd till att springa på bana. Dock förflyttade jag mig till Kristinebergs IP för att köra mitt pass……..behövde vidga vyerna. Dock finns det inga lampor som lyser upp Kristinebergs IP så det var lite smått mörkt nere på banan. Hade sällskap av Jonas som premiärade som banlöpare igår.

20 minuter uppvärmning följt av fartökningar:

10 x 30s hårt / 30s lugnt

15 min nedjogg

Kan lova att det gick jäkligt snabbt under de 30 sekunderna vi skulle öka. Jäklars!! Det kändes som att jag flög fram på banan. Och det var riktigt gött att få trycka på ordentligt. Svoooosch sa det bara. Jag var lite väl kaxig innan. Tyckte väl att 10 x30 sekunder inte lät så mycket…….tjena! Det fick jag äta upp.  Blodsmak i munnen och skakiga ben på slutet. Precis som det ska vara med andra ord! Men det var fantastiskt härligt att bara få dra på ordentligt.

Sen måste jag bara få dela med mig av en reklam jag såg på tv-shop. Nu börjar vi snacka grejer. Jag inser efter att jag har sett den här ”mirakelgrejen” att jag kommer få mer fritid framöver. Jag behöver ju knappt träna. Bara 5 minuter om dagen.

5 mins Shaper heter apparaten. Du behöver endast träna 5 minuter om dagen med den här apparaten  för att komma i toppform. Man blir smal, slank, sexig, får rutor på magen, får smala ben och armar. Det är till och med bättre än att springa, cykla och göra situps. Holy macarony!!!!  Nej det är väl lika bra att lägga ner alla träningstimmar som jag gör idag för att få denna fantastiska kropp efter mina 5 minuter med 5 mins Shaper. Du får en ny kropp på två veckor. TVÅ VECKOR!!!

Är det inte underbart så säg?!

Tack för mig!

20140307-133353.jpg

20140307-133402.jpg

20140307-133411.jpg

20140307-133432.jpg

20140307-133439.jpg

20140307-133456.jpg

20140307-133505.jpg

20140307-133545.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s