Två månader till Ironman 70.3 Mallorca

Tiden går så ruskigt fort. Det kommer bara säga PANG så är vi inne i maj. Idag är det precis två månader kvar tills det är dags för Ironman 70.3 Mallorca. Det ska bli riktigt sköj. Det är nästan så att man längtar……nästan.

Det känns bra att det är ett par veckor kvar med träning och åter träning. Det känns skönt ialla fall att det går åt rätt håll på träningsfronten. Det är bara att hoppas att det fortsätter göra det.

Såg i flödet bland alla polarna att det är många som har varit ute och kört cykel ihelgen. Inte helt fel. Själv körde jag mina cykelpass inomhus under helgen. Inte lika spännande. Inte någonstans faktiskt. Men om 1,5 vecka få Cervélon ut och rastas i varmare klimat nere på Playitas. Ser fram mot att få bränna av massor med mil på fina vägar och i solsken.

Det känns fantastiskt fint att jag satsat på att ”bara” köra medeldistans i år. Det räcker gott och väl med 1,9 km sim, 90 km cykel och 21 km löpning. Jag tror och jag känner att det är den distansen som passar mig bäst. Och med ett träningsupplägg från min coach som känns bra, tillsammans med ett helt nytt fokus och flow i träningen, hoppas jag på att det släpper för mig under året.

Inför min tävlingspremiär på Ironman Nice förra året hade jag simmat ungefär 10 gånger på hela året. Bra Bea! Jag hade någon spärr inom mig som gjorde att jag inte tog mig iväg på simträningarna. Däremellan simmade jag kanske 5 gånger ( inkl tävling ) fram till Ironman Kalmar….ännu bättre! NOT!!! Nu har jag ju liksom kommit på banan med simningen och simmar i snitt fyra gånger per vecka. Blir det inte resultat av det då vet jag inte…… 😉

Tjing!

20140310-081551.jpg

20140310-081557.jpg

20140310-081642.jpg

20140310-081807.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s