Från 33 till 25!

Det är ju alltid trevligt med komplimanger…..framförallt när dom är av den snällare och väldigt positiva karaktären. Idag har jag varit på fotografering. Och på väg från fotostudion satt jag och fotografen och snackade. Vi kom in på det här med ålder…..varpå hon säger: Du är väl max 25-26 år.

Jaaaa…..det skulle man kanske kunna tro, Men du får plussa på si så där 7-8 år. Bea 33 liksom. Jag är ingen ungdom längre. Snarare en kvinna i sina bästa år! Men det skadar ju inte att höra att man ser ut som en pigg 25 åring 🙂 Men 33 är väl ingen ålder kanske många tycker. Nej det är sant. Men det är ändå 8 år sedan jag var 25. Och 8 år är ju ändå 8 år.

Det ska bli spännande att se bilderna som dyker upp i inboxen imorgon!! Även bilderna från fredagens fotografering kommer dyka upp. Väntar med spänning.

Bea 25 år

Bea 25 år 🙂 

Igår fick den här 25 ……sorry…..nästan 33 åriga kroppen ett bra distanspass i kroppen. 100 minuter lugn och fin löpning. Det kändes riktigt bra. Hann även med att rycka in och köra en Runners på Sats Stadshagen. Lika roligt som vanligt. Vi går nu in på dom sista två veckorna med klassen innan vi flyttar utomhus. Det kommer bli löppass på schemat istället. Jag kommer köra en Run Tough på torsdagar framöver. Läs mer om det passet här. Tanken var att jag skulle köra mitt simtest igår. Men det var knökat på Eriksdalsbadet när jag var där….hann simma en snabbis…sen la jag ner. Nya tag imorgon. 

Imorse var det dags för brickpass. Trots att solen strålade ute, valde jag att köra passet inomhus. Tog mig till gymmet för att köra på cykeln där och sedan ta löpbandet ( vi har blivit riktiga kompisar den här vintern ). Men när jag kom dit var cykeln upptagen…..av en annan triathlet. Jakob den lille filuren satt och trampade för fulla muggar. Men så fort han var klar med cykeln hoppade jag upp.

Det blev 137 svettiga minutrar på cykeln följt av 37 minuter på löpbandet i dryga 4:45 min/km. Benen kändes pigga och starka, så även hjärtat. Det var mest i huvudet det kändes tungt idag. Det gick okej på cykeln, men under löpning fick jag fan slita. Det enda som ekade i i knoppen var: SLUTA SPRING!!!!  Men idag vann jag matchen! Bea – Knoppen 1-0! 🙂

Kommande vecka blir det kortvecka på jobbet för min del. Dock kommer det bli tre knökade dagar. På torsdagmorgon bär det av……mot solen, värmen och många träningstimmar på Playitas. Jäklars vad gött det ska bli!! Ska försöka organisera någon form av packning i dagarna. Och cykeln ska ju med, så den ska också packas ner.

Hare gött da!!!!

//Bea 25

Simtest trodde jag.

Simtest trodde jag.

Höll ett pass på Sats Stadshagen

Höll ett pass på Sats Stadshagen

Pang på´t bara!

Pang på´t bara!

 

Trampa, trampa, trampa

Trampa, trampa, trampa

Jäkla huvud som ska komma med dumma tankar när jag ska springa!

Jäkla huvud som ska komma med dumma tankar när jag ska springa!

Jakob hade värmt upp cykeln åt mig!

Jakob hade värmt upp cykeln åt mig!

Sol och gött väder!

Sol och gött väder!

1 tanke på “Från 33 till 25!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s