Det började bra…..

Eller hur var det nu?

Anlände till Playitas i torsdags eftermiddag. Solen strålade och fåglarna kvittrade. Packade upp cykeln och redan där började det gå bra. Hade ett däck som inte direkt var av bra kvalitet. Så klart var alla cykelställen stängda för dagen, så jag skulle snällt få vänta till igår med att fixa klart cykeln.

Så igår efter en god frulle med gänget var jag på hugget för att fixa iordning cykeln och däcket. Problemet var bara att cykelaffären öppnade kl 9.30 – precis när vi skulle sticka iväg. Som en räddande ängel fick jag låna ett däck av Olle.

Taggad som tusan för en dag på cykeln drog vi iväg……..i en ruskig vind. Oj oj oj vad det blåste. Vi hann väl cykla runt 10 km innan jag kände att något inte stämde. Japp – punkatajm! Härligt att få starta cykelturen med en punktering……och i uppförsbacke dessutom. Men som tur var hade vi ett gäng snälla grabbarna som var riktigt sugna på att fixa min punktering. Jag ville så klart inte hindra dom 😉

Efter lite cykelmek drog vi vidare. Tre rejäla uppförsbackar väntade. Där har jag absolut inga problem att nöta på. Sen kom nedförsbackarna. Då blev jag som en snigel. Vågade inte släppa på. Och med en rejäl vind från sida blev det inte bättre. Tappade mitt cykelsjälvförtroende någonstans där i nedförsbackarna. I en av backarna var jag nästan helt säker på att jag skulle blåsa omkull. Hade noll koll på varken mig själv eller cykeln.

Ja ja……lite kaffe i solen kanske kunde pigga upp mig igen. Och mycket riktigt – Bea + kaffe = En gladare Bea. Efter en kopp java blev det dags att cykla hem igen. Trodde jag jaaaa. Mitt bakdäck var tomt på luft….igen. Fan! Kände nästan att jag skiter i det här nu och tar en taxi hem. Vi fick inte i något luft med pumpen, men som tur var kunde en patron lösa problemet. Jippi!!! Det blev en rätt okej färd hem dom sista milen på cykeln.

Eftermiddagen spenderas i solen med några i det här otroligt roliga gänget som jag är här med. Några körde simning, andra körde löpning och några bara chillade. Jag fick springa runt och köpa cykelgrejer. Slang, däck och patroner…..trodde jag jaaaaa. Helt slut på slangar här. Så jag får väl blinka med ögonen om det blir fler punkteringar framöver 😉

Hoppas på bättre cykellycka idag. Lyckades ialla fall få in en bra cykelbränna igår.

Nu är det snart dags för morgonsim i havet!

Tjing!

20140322-052913.jpg

Olle och Anders var snabb att rycka in när jag fick punka.

Olle och Anders var snabb att rycka in när jag fick punka.

IMG_1191IMG_1192 IMG_1194 IMG_1203 IMG_1206

Det blåste rätt bra

Det blåste rätt bra

Aj aj aj! Men cykelbränna är ett måste.

Aj aj aj! Men cykelbränna är ett måste.

IMG_1226 IMG_1222 IMG_1220 IMG_1217 IMG_1216

Javatajm  solen

Javatajm solen

 

1 tanke på “Det började bra…..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s