Träning med PT Kvinna!!

PT-Kvinna_taglinetrana-med-oss-200x269Missa inte chansen att träffa och träna tillsammans med PT Kvinnas personliga tränare. Häng med och träna med mig eller min kollega Johanna i Göteborg under några veckor.

Under några unika tillfällen har du och dina vänner möjlighet att testa på PT Kvinnas gruppträning helt gratis. På två orter i Sverige kommer det finnas möjlighet att testa dessa pass. Välj den stad som passar dig bäst!

GÖTEBORG- Slottsskogen
Torsdag 3 april kl 19:00
Torsdag 10 april kl 19.00
Torsdag 24 april kl 19:00
Vi träffas vid Plikta lekplats.

STOCKHOLM – Rålambshovsparken
Onsdag 2 april kl 18
Onsdag 9 april 18
Onsdag 16 april 18
Vi träffas vid Boulebanan.

Boka plats genom att skicka ett mejl till oss på: info@ptkvinna.se. Uppge vilken stad och vilket datum du vill vara med. Skriv även ditt namn och ditt mobilnummer.

Nytt på redaktionen

I övrigt så har det hänt lite grejer på redaktionen. Vi har fått två nya kollegor inför kommande nummer. En ny skribent/PT som heter Caroline Helt och bor i Jönköping. Samt Terese Alvén som kommer skriva om träningstips och vad som händer i träningsvärlden.

Inför nummer 3 som är på ingång så kommer ni få följa en av mina klienter som verkligen har gjort grymma framsteg. En fantastiskt härlig människa och energiknippe. Hon kommer även att få pryda omslaget på tidningen 🙂 Riktigt kul!

Jag var och fotade nya bilder för tidningen häromveckan. Fick se resultaten i dagarna. Alltid lika spännande att se hur många av bilderna jag hade öppna ögon på. Är ju lite av en expert på att lyckas blunda på bilder. Det verkar tydligen vara svårt att hålla ögonen öppna.

Men häng med på onsdag kl 18!!! Då kör vi!! 

Hepp hepp!!

20140329-201342.jpg

20140329-201458.jpg

PT-Kvinna_tagline

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s