Tuffa dagar

Sen jag kom hem från Playitas har det inte varit guld och gröna skogar. Snarare pest och kolera. Kände redan sista dagarna där nere att det var något som inte stämde. Det har varit tuffa dagar. Verkar som att jag fick i mig någon skit där nere som har gjort att jag har mått si så där. Har inte fått behålla något jag ätit och matlusten har varit helt borta. Magen har varit helt upp-och nervänd. Har sprungit på toa var och varannan kvart och haft feber på nätterna.

Dagtid har det känts lite bättre och jag har försökt göra någon form av nytta. I söndags mådde jag helt okej.  Försökte mig på löpning. Okej det gick inte smärtfritt om man säger så. Men på dagen var jag riktigt piggeling. Har levt lite i tron om att ” jag mår bra” hela helgen.

Fast egentligen har jag helst bara velat ligga hemma under täcket och sova. Eftersom jag knappt fått i mig någon mat förutom typ blåbärssoppa och någon enstaka knäckemacka har jag haft noll energi. Tappat 3 kg sen jag kom hem.

Men imorse…..då vaknade jag och mådde helt okej. Har inte ens haft feber under natten. Så vid 6-tiden hoppade jag upp på cykeln och drog iväg mot Eriksdalsbadet. Dags att hitta tillbaka till morgonrutinerna igen. Morgonsim med Johan och Tobbe vill man ju inte missa…..och framförallt inte det så viktiga kafferepet efter träningen.

Ikväll står det löpträning på schemat. Ska bli gött att få in ett bra löppass igen. Brukar vanligtvis träna med TT-gänget på tisdagarna. Men såg att min tränare lagt in ett annat pass för mig på schemat idag. Så det är väl bara att göra som han säger.  Men det bästa av allt. Matlusten är tillbaka. Jag blir helt sänkt när jag inte får i mig någon näring. Så nu är det bara att tagga till för en vecka fylld med träning och massa god mat.

20140401-085726.jpg

20140401-085743.jpg

 

20140401-085754.jpg

20140401-085738.jpg

20140401-091036.jpgFotograf: Sofie Lantto alias Lanttolife

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s